Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen kocsit ajánlanátok,...

Ti milyen kocsit ajánlanátok, első autóként, munkába járásra?

Figyelt kérdés

Kocsit szeretnék venni, kb 3-400 000 Ft ot szánnék rá.

A coupe kivitelűek nagyon tetszenek. De egyéb ötletet is meghallgatok.

Csak munka helyre bejárás, és boltba elufrás céljából kéne, mert a szüleim kocsija ritkán szabad, csak, és buszozást meguntam. Amiket nézegettem eddig : VW Golf 3, opel tigra, omega, renault megane, mazda 323, 626...

1 márka tuti nem érdekel: a Suzuki! rokonságomba van, megbízható, de nekem se a teljesítménye, sem a külső belső tulajdonsága nem tetszik.

2011. dec. 1. 12:20
1 2 3
 11/24 dizus ***** válasza:
A 400e a max. átírva,folyadékok cseréjével,stb. érted,vagy annyiért lehet max. megvenni az autót?
2011. dec. 1. 13:53
 12/24 anonim ***** válasza:

Az Omega boltba járásra kicsit túlzás. :))

Én a B-s Corsa mellett teszem le a voksot. Az F-es Astra is jó lehet.

A golfokat kerülném. A suhancok kedvenc, széthajtott kocsija.

A 323 mazda is jó lehet, a 626 megint csak sok sztem.

A régi megane-t nem javaslom, a tigra meg játékautó.

2011. dec. 1. 13:55
 13/24 anonim ***** válasza:

VW Golf III 1.9 Tdi

A legjobb!

2011. dec. 1. 14:18
 14/24 anonim válasza:
14:18-nak 1.9 tdi ilyen dízelár mellett inkább benzinest,kiváncsi vok mennyit eszik az 1.9 tdi-d :D
2011. dec. 1. 14:28
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

F-betűs autót ne végy: Ford, Fiat, francia.. :)

Tigra egy fos, Omega szintén, japánhoz drágább az alkatrész és sztem "lélektelen" darabok.

Swifet én sem tartom sokra, de olcsón, alap célokra ok lehet.

Ennyiért..hm..Golf III, és igazából TDI, de ahhoz sovány a keret. Egy 1.9D-t már kapni ennyiért, de vétel után cseréld a vezérlést, beleértve a meghajtókereket is (szíjtárcsa mögött).

2011. dec. 1. 16:14
 16/24 A kérdező kommentje:

A hondák is elég meggyőzők, de opelek közt is akad ami tetszik. az biztos hogy van választék a hasznaltauto.hu-n, de azért kérdezlek meg titeket, mert a megbízhatóság is érdekel. :-)

alfa-t tuti nem veszek, csak japán és német érdekel. 4-5 évre tervezem a vásárlást.

2011. dec. 1. 16:23
 17/24 anonim ***** válasza:

[link]

Én erre szavazok. Megindoklom miért. 3-mas Golfot lehet, hogy kapsz ennyiért, de az egy mozgó hulladék lesz ennyi pénzért, és kis szerencsével sem találsz a rom kategóriánál jobbat. Ezt most újították fel, szervizelték, szóval az átírással együtt még meg is állhat a végösszeg 400 ezernél. Alkatrész olcsó, közepesen megbízható, fogyasztása kedvező, adómérték kedvező. Ha fiatalabbat veszel ugyanennyiért, akkor arra még rá kell szánnod pénzt, a magyar autóskultúra ugyanis úgy gondolkozik, hogy olcsóbb venni egy másik autót és széthajtani a meglévőt, mint hogy a problémák elhatalmasodása előtt aprópénzből megjavíttatni(tisztelet a kivételnek!). Aranyszabály: Ha elhanyagolod az autót, ha sajnálod rá a pénzt, akkor az többszörösébe fog kerülni! Minden esetre vétel előtt vigyél magaddal egy hozzáértőt is.

2011. dec. 1. 16:51
 18/24 anonim ***** válasza:

14:28:

Az 1.9 TDI BIZTOS hogy kevesebbet eszik, mint egy benzines, főleg ilyen kornál...

2011. dec. 1. 17:01
 19/24 anonim ***** válasza:

Én fázom a régi, 15< éves diselektől. Főleg ha turbós...

Fogyasztással nincs gond, 5.5 liter körül eljár, ahogy egy 1.4-es Opel corsa is. Csak az most literenként 40-50 ft-al olcsóbban.

Másrészt vajon hány km lehet egy 15< éves 1.9 dieselben? :) 400.000?

2011. dec. 1. 17:57
 20/24 Napkiraly ***** válasza:
323 sokat eszik, III-as golf az tuti
2011. dec. 1. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!