Fiúk, lányok választanátok?
Figyelt kérdés
nyáron milyen fajta cipőt hordjak?
balerina cipőt:
telitalpút:
tornacipőt:
2012. márc. 18. 12:39
11/14 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy neked melyik tetszik? Kit érdekel, hogy másnak nem tetszik a telitalpú neked meg igen? Megnyugtatlak, ha senkinek nem tetszene, akkor nem vennék meg. Ha nem veszi meg a kutya sem, akkor nem gyártanák, nem lehetne kapni. Ízlések és pofonok. Olyat hordj, amiben te szépnek érzed magad. Attól, hogy telitalpú cipőt hordasz még nem fog rajtad csámcsogni a környék apraja nagyja. Nekem például a magasított talpú, nagyon magas sarkú (platform) cipők nem tetszenek, mégis egy csomóan hordják:D Viszont van akinek jól áll az is. Csak többnyire pipaszár lábúak hordják, rajtuk pont hülyén néz ki. A telitalpasokhoz is kell azért egy alkat amivel jól mutat. Meg azok között is vannak tök csinos, ízléses darabok, ami mondjuk tömzsi lányoknak is jól áll.
12/14 anonim válasza:
A testalkatodtól függ. Ha például rövid a lábad és van egy kis túlsúlyod is akkor előnyösebb a telitalpú persze az általad linkelt magasság már éppen elegendő ahhoz, hogy nyújtsa egy kicsit a lábad és karcsúbbnak mutasson. A balerina cipő viszont egy magas vékony, hosszú lábú lánynak nagyon előnyös. A tornacipőt utcára hanyagolnám, de bizonyos alkalmakra pld szabadidős tevékenységre sportolásra megfelelő. De ez csak az én véleményem. A fiúk meg úgysem a cipődet fogják nézni, csak az összképet, hogy amit viselsz harmóniában van e veled, a személyiségeddel.
13/14 anonim válasza:
Én mind a 3-at szoktam hordani :) Szerintem te is hordhatod őket felváltva...
14/14 anonim válasza:
Én is mind a hármat hordom, el se tudnám képzelni, hogy bármelyiket is mellőzzem :))
Nekem a kedvencem a 3 közül talán a balerina, mert az tényleg kényelmes, csinos, és nagyon sok mindenhez fel lehet venni. Azt válaszd, amelyik neked tetszik, egyikkel se tudsz melléfogni szerintem :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!