Fiúk, lányok választanátok?
Figyelt kérdés
nyáron milyen fajta cipőt hordjak?
balerina cipőt:
telitalpút:
tornacipőt:
2012. márc. 18. 12:39
1/14 anonim válasza:
Valamelyik lapostalpút... Ha nőiesebb vagy, akkor balerinát vegyél, ha meg sportosabb akkor tornacipőt. jaj de nehéz kérdés istenem -.-
2/14 anonim válasza:
nekem a sorrend úgy van, hogy tornacipő (de rózsaszínben inkább nem) aztán balerina, és a telitalpút inkább hanyagolnám. De ez a te döntésed, azt vedd fel ami neked tetszik.
3/14 A kérdező kommentje:
nekem a balerina cipő tetszik.
a tornacipővel az a bajom hogy az lánynak annyira nem illik:S
telitalpút meg azért szeretnék mert túl alacsony vagyok meg abban könnyebb lenne a járása csak sok valakinek izléstelen :S
2012. márc. 18. 12:45
4/14 anonim válasza:
Hát akkor vegyél balerinát. Most akkor mi a kérdés?
5/14 A kérdező kommentje:
de nem értem hogy miért nem tetszenek az embereknek a telitalpúak:S
2012. márc. 18. 12:51
6/14 anonim válasza:
Nincs rajta mit nem érteni, ránézek és az agyamban nemtetszést vált ki. Ugyanúgy mint ha nem tetszene pl. a piros szín, ezekre nem feltétlen van racionális indok.
8/14 anonim válasza:
Szerintem is nagyon ronda a telitalpú... ha elegánsabb vagy, akkor mehet a balerina, ha lazább, akkor legyen tornacipő.
20/F
9/14 anonim válasza:
Szar mind. Acélbetétes a legjobb.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!