Mi a DC titka hogy gyakorlatilag bármit e lehet adni a nevével?
divat
Régebben csak azok vették, akik egy bizonyos stílust követtek. Most minden kis hülye megveszi...
Fos ez az egész
Nekem aztán nem adnak el semmit :)
Amúgy komolyra fordítva szerintem mindenkinek megvan a kedvenc márkája, amit szeret vagy amiben hisz, hogy jó minőség.
Én például a Diesel és Armani ruhákat szeretem, ezek tényleg jó minőségű cuccok és letettek valamit az asztalra. Az ilyen márkákat, mint a DC, Supra, Converse és társait én sz@rnak sem tekintem, de ez egyéni vélemény.
A mai fiatalok meg úgyis megveszik ezeket, mert olcsó márkák. Az a poén, amikor a múltkor arról akartak meggyőzni, hogy a Converse ilyen meg olyan jó márka, sokkal jobb, mint az Armani és Diesel, mert ezek kínai márkák amik mindent gyártanak de gagyin, viszont a Converse szinte csak tornacipőket, de az legalább minőségi :) Hát elmondtam ezt pár embernek, jót nevettünk ezen :)))
"A mai fiatalok meg úgyis megveszik ezeket, mert olcsó márkák."
Nem azért, de számomra egy 20.000Ft-os cipő nem olcsó xD
10:50
Magyarországi viszonylatban igazad van, itt az Adidas, Converse és hasonló márkák "nagy márkának" számítanak. Külföldön és jobb helyeken semmi extra nincs ezekben, ott ezek olcsó márkának számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!