Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a DC titka hogy gyakorlatil...

Mi a DC titka hogy gyakorlatilag bármit e lehet adni a nevével?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 10:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

divat

Régebben csak azok vették, akik egy bizonyos stílust követtek. Most minden kis hülye megveszi...

Fos ez az egész

2012. márc. 18. 10:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem aztán nem adnak el semmit :)

Amúgy komolyra fordítva szerintem mindenkinek megvan a kedvenc márkája, amit szeret vagy amiben hisz, hogy jó minőség.

Én például a Diesel és Armani ruhákat szeretem, ezek tényleg jó minőségű cuccok és letettek valamit az asztalra. Az ilyen márkákat, mint a DC, Supra, Converse és társait én sz@rnak sem tekintem, de ez egyéni vélemény.

A mai fiatalok meg úgyis megveszik ezeket, mert olcsó márkák. Az a poén, amikor a múltkor arról akartak meggyőzni, hogy a Converse ilyen meg olyan jó márka, sokkal jobb, mint az Armani és Diesel, mert ezek kínai márkák amik mindent gyártanak de gagyin, viszont a Converse szinte csak tornacipőket, de az legalább minőségi :) Hát elmondtam ezt pár embernek, jót nevettünk ezen :)))

2012. márc. 18. 10:49
 3/11 A kérdező kommentje:

"A mai fiatalok meg úgyis megveszik ezeket, mert olcsó márkák."

Nem azért, de számomra egy 20.000Ft-os cipő nem olcsó xD

2012. márc. 18. 10:50
 4/11 anonim ***** válasza:

10:50

Magyarországi viszonylatban igazad van, itt az Adidas, Converse és hasonló márkák "nagy márkának" számítanak. Külföldön és jobb helyeken semmi extra nincs ezekben, ott ezek olcsó márkának számítanak.

2012. márc. 18. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
A legtöbben hamisítványt vesznek...Az olcsó. Közben azthiszik róla, hogy eredeti szerintem, azért mondják olcsónak.
2012. márc. 18. 11:04
 6/11 anonim ***** válasza:
hát nekem nagyon nem tetszenek a DC cuccok, voltam már DC boltban, de semmire nem tudtam azt mondta, hogy "na ezt esetleg hordanám"
2012. márc. 18. 11:10
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Mi az DC ? Egyenáram?
2012. márc. 18. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Legalábbis én csak azt ismerem DC címszó alatt...
2012. márc. 18. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Örülök ,hogy egyeseknek futja Armanira meg Dieselre na de azért valaki nem teheti meg magának és örül ha összegyűjti a pénzét egy Adidas vagy Converse cipőre.Itt drágán adják külföldön tényleg kevés pénzért de ízlések és pofonok.Én Armanit nem vennék fel mert egyáltalán nem az én stílusom és ,aki ilyet hord csak a márkát fizeti meg semmivel nem jobb ,mint más kínai cucc.
2012. márc. 18. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:
DC egy kalap fos, nyalas szaju gyerekek kattannak ra
2012. márc. 18. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!