Hol találtátok meg a kozmetikusotokat? szeretnék járni több okból, arcápolás, gyanta stb. de fura ilyesmivel egy vadidegenhez fordulni. Nálatok ez h történt? esetleg tudtok ajánlani vkit, Pesten, elsősorban Őrs környéke, de gyakorlatilag bárhol?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 11:01
1/2 anonim válasza:
Én jártam egy lányhoz, aki aztán kiment Olaszországba, és a helyét egy másik lány vette át, így kerültem a mostani kozmetikusomhoz, akit egyszerűen imádok.
Nagyon szépen dolgozik, remek szakember, és egy kitűnő ember. Gyakran csak azért megyek hozzá, hogy beszélgessek vele, mert annyira jó a kisugárzása, mindenben meglátja a jót- teljesen fel tud tölteni lelkileg.
Ő helyileg Zuglóban, a Lengyel utca 30.-ban dolgozik, nincs messze az Örs vezér tértől ; )
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2009. máj. 13. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!