Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak a fürdőruhámmal?...

Mit csináljak a fürdőruhámmal? 12/L

Figyelt kérdés
Most építkezünk és idén nem kapok új cuccokat. Van 2 egyberészes ószódresszem, de azok olyan cikik mármint nem olyan fiatalosak mint a bikinik. Örököltem 4 bikinit 2 mellbe még nagy mert szivacsos. A másiknak a bugyi része nagy, a 4.-nek meg a mellteartó részéről leesett a pánt. Csütörtökön megyünk a csajokkal strandra, de nem tudom mit csináljak. Zsebpénzem pedig most nincs. Ja és a strandpapucsom is kicsi rám!!!!:(:(:(
2009. jún. 12. 10:29
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
S.O.S.
2009. jún. 12. 10:30
 2/26 anonim ***** válasza:
84%

Hiába van 4 ha egyszer egyiksem jó rád...

Szerintem valahogy vegyetek nem olyan drága,2-3000FT ért is lehet kapni....Vagy ha olyan a fürdőruha akkor varhatsz a bugyi részébe egy vastag gumit és akkor fent marad viszont buggyos lesz...:S

vagy ne menj el...

2009. jún. 12. 10:39
 3/26 A kérdező kommentje:
Köszi! Úgy látszik nincs szerencsém. Az meg úgy nagyon gáz lenne ha a poros fekete fölsőt felvenném a fehér fekete pöttyössel.
2009. jún. 12. 10:42
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

nem ciki, az hogy nem egyforma az alja meg a felsö nem az. Ha esetleg nagyon cikizösre vennék a figurát és nem akarod megmondani, hogy neked csak ilyen van most akkor mondhatod hogy az alsóját az egyiknek tegnap hordtad és ezért azt nem akartad ma felvenni.

Egyébként ha jó barátnöid megmondod, hogy így kaptad és nincs most más. De enyleg CundA meg HandM ben már kapsz fillérekért egy bikinit. Meg strand papucsot is.

2009. jún. 12. 10:47
 5/26 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként 12 évesen nemciki, max a bnőid előtt.
2009. jún. 12. 10:49
 6/26 A kérdező kommentje:
Hát épp ez abaj, hogy az a bajom, hogy a barátnőim előtt nem az ősök előtt. Ott még elmegy, de ott se az igazi.
2009. jún. 12. 10:52
 7/26 A kérdező kommentje:
Ha nem szivacsos és vízbe megyek akkor átlátszik a mellbimbóm? Mert elég nagy melleim vannak. 70/B, de fürdőruciba elég az AA.
2009. jún. 12. 10:59
 8/26 anonim ***** válasza:

Kapni is lehet alul-felül különbüző színű fürdőruhát.Tehát ha azt mondod,hogy így kaptad,szerintem elhiszik.És mi van,ha átlátszik a mellbimbód?? Mindenkinek van ám!!!

De ha zavar,varrj bele egy kis bélést.

2009. jún. 12. 11:06
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia 13 éves vagyok matöltötm be a 13-mat szóval hallgass rám:(szerintem) :

Nekem is volt ilyen gondom,de este 9 volt ésmásnap 5-kor osztálykirándulás volt persze egy teljes napot ott töltöttunk fürdőruha ott meg csak ilyen 6-7 ezerért volt annyit meg nem akkartam kifizetni,mert nem lett volna mit elköltenem osztálykiránduláson.Ja és a bikinivolamon is volt egy kis ciki dolog :S(gondolom érted) és nem volt itthon borotva se gyanta epilátorral meg hát. szóval fogtam egy piros virágos felsőt egy fekete rózsaszín csíkos franciabugyis alsóval betettem a táskába és mikor mentünk kivettem és mondtam:OHHH basszus!!(kérdezték:Mivan?(mondtam:)Jesszusom másmintájú fürdőruhát hoztam el :S (erre:)Hagyad már nem tök mindegy milyen (mondtam:)BIztos,nem gáz?Mert szeretnék fürödni((És mondták(Sz*rjam le tök 8 mibe vagyok csak fürödjek .Szóval egy kicsi füllentéssel tök jó lett az egész és senki se nézzett meg engem a fürdőbe! :D Játsz el Te is énse mondtam volna meg nekik,hogy miért kellett a másik bikini alsó :S Azért nekem ez még 13 évesen ciki akárki akármit mond.Meg az isha a mellbimbód kilátszik az is ciki ennyiből menjen mindenki pucéran mert mindenki tudja a másiknak milyen van :D Egyépként a szivacsos nem hiszem,hogy átlátszik.De este ülj bele egy kád vizbe vagy tusolj abba utána odaállsz a tükör elé és megnézzed :D Jó strandolást remélem segítettem.

2009. jún. 12. 11:20
 10/26 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Remélem az én barátnőim is ilyen megértők lesznek.
2009. jún. 12. 11:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!