Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak a fürdőruhámmal?...

Mit csináljak a fürdőruhámmal? 12/L

Figyelt kérdés
Most építkezünk és idén nem kapok új cuccokat. Van 2 egyberészes ószódresszem, de azok olyan cikik mármint nem olyan fiatalosak mint a bikinik. Örököltem 4 bikinit 2 mellbe még nagy mert szivacsos. A másiknak a bugyi része nagy, a 4.-nek meg a mellteartó részéről leesett a pánt. Csütörtökön megyünk a csajokkal strandra, de nem tudom mit csináljak. Zsebpénzem pedig most nincs. Ja és a strandpapucsom is kicsi rám!!!!:(:(:(
2009. jún. 12. 10:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Akkor rajtad nem is fürdő ruci volt? Igen megértem a gondodat a bikinivonallal. Szerencsére olyan az alcsólya amibe nem látszik. Asszem.
2009. jún. 12. 11:30
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

De fürdő ruci volt csak totál máshogy nézhet ki egyetlen hasonloság volt benne mind kettőbe volt 2 fehér folt :D .

Biztos a Te barátnőid is mondják az a lényeg:

- Ne játszd túl magad

- Érezd magad egy kicsit rosszul mikor meglátod,hogy másmilyen mintájút tettél el

- Közbe a végén nevess rajta

:D

Legalábbis Én így csináltam,de probálj ne is nagyon foglalkozni vele,mert egyépként nem ciki már árulnak olyat is ami másmiyen fajtájú vagyis elüt egymástól szóval :D

Lehet,hogy divatot fogunk teremteni :D

2009. jún. 12. 12:34
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne aggodalmaskodj, mit fognak mondani a baràtnoid, nem hinném, hogy azzal fogjàtok tolteni a napot, hogy kibeszélnek " juuuuuuuuuuuj, nézd màr milyen".

Sot, ahogy irtàk elottem is, most egyébként is divat, ha az also és felso nem egyezik meg. Ràadàsul ha ezt a fekete felsorészt veszed fel a pottyos alsoval, az még jol is mutat egyutt!Komolyan! Ki tudja, lehet h divatot teremtesz vele, aztàn legkozelebb a baràtnok is igy oltoznek :)

( hogy megnyugtassalak, mi hétvégén kenuzni megyunk a haverokkal, és volt két bikinim, egy turkiz meg egy piros...No, szultem tavaly, igy a piros bikinim felsoje nem jon ràm, mert nottek a melleim, a kéknek meg az alsoja...Igy most kék felsoben, piros alsoban leszek, egy kék pareoval takargatom majd a derekam :) és abbbbbszolut nem csinàlok belole ugyet)

2009. jún. 12. 13:10
 14/26 anonim ***** válasza:
keféldd meg XD
2009. jún. 12. 20:49
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
te kis ro****dt riba**c kurv*
2009. jún. 12. 20:50
 16/26 anonim ***** válasza:

lopj anyádtó pízt vagy kérjjéé köccsön ilyen eccerűXD

amugy 100% magyar vagyok ^^xD

2009. jún. 13. 00:18
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem szoktam lopkodni, mint eggyesek. Anyuval pedig jó a kapcsolatom és nem egy ilyen baromság miatt fog megszakadni. Ha rendesen elolvastad volna a kérdésemet benne volt, hogy anyuéknak sokkal nagyobb szüksége van a pénzre, mint nekem és, hogy aggyam vissza ha most nem is kapok???
2009. jún. 13. 07:29
 18/26 anonim ***** válasza:
jajj ne csinálj már ebből nagy ügyet.Szerintem senkit nem fog érdekelni mi van rajtad.ha egyszerűen felveszel egy vékony rövidnadrágot hozzá valami más anyagú pólüót máris jó.Vagy mondtam kérjél kölcsön egyik barátnődtöl.- előző voltam.
2009. jún. 13. 20:48
 19/26 A kérdező kommentje:
Mennyek be a vízbe pólóval meg rövid gatyóval??? Na az érdekes lesz.
2009. jún. 13. 20:51
 20/26 anonim ***** válasza:
egy olyan rövidnadrágra gondoltam ami kifejezetten arra való-.-" énis most vettem egy olyat..950körül forog.Nemhinném,hogy nincs 100FT-otok.Azért az anynira nem nagy cucc.Meg milesz akkor veled egész nyáron?:O:O
2009. jún. 13. 21:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!