Mi az ideális megjelenés Általános iskolai bankettre?
szerintem próbáld ki ezt a stílust:
bár a magassarkú cipellőt nem tanácsolom, mert egyrészt még "kicsi" vagy hozzá, másrészt meg nem tűnsz olyan lánynak, aki hordott már valaha :D ergo, nem is bírnád egész este. esetleg egy törpesarkú cipőt.
ilyen fazonút, mert ez szép :P : )
az ilyen fazonú szoknyához csak inget vegyél fel. rövid vagy hosszú ujjú, az teljesen mindegy, bár a hosszú ujjú jobban mutat. színben bármilyen élénk színűt felvehetsz; feketét, szürkét, barnát semmiképp se, mert azok öregítnek (elvileg), és nem is olyan szép.
sminkügyben: nem baj, ha nem sminkeled ki magad, de ha nagyon akarod, akkor egy szempillaspirállal áthúzhatod a pilláidat kétszer. ennyi elég is.
remélem segítettem : )
tavaly volt bankettem
én amúgy is hordok magassarkút, így ott is abban voltam és nem fájt a lábam.
fekete harisnyával egy combközépig érő, kék, harang alakú ruhát vettem fel, aminek hátul volt mély a kivágása, így melltartó nélkül vettem fel, ami elég furcsa volt.
ennek ellenére mindenki megdicsért:)
Mindenképp szoknya...én viszonylag alacsony vagyok, ezért magassarkúban leszek (ebben az évben (:), és fekete testhez simuló ruhában, ami kb térd fölött ér véget. A cipő is fekete, már kipróbált, kényelmes darab. Máskor is kibírtam már vele egész éjjelt, úgyhogy szerintem most sem lesz gond :) Fekete a hajam is, elég hosszú, de én konkrétan szeretném valami extrémre megcsináltatni fodrászal :) teljesen szétengedett haj semmiképp sem ajánlott, mert 1, kimelegszel tőle, 2, nagyobb a gond vele, meg h egész éjjel jól álljon...
Rajtam nem lesz smink, max egy kis szempillaspirál. Hétköznap én sem sminkelem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!