Mit vegyek fel életem első 'házibulijára'?
Olyan házibuli féleség lesz, de kb. pia nem is lesz (úgysem innék..). Még soha nem voltam semmilyen buliban, max sulibuliban.
Tudom..ciki, de hát ez van. Csodálkoztam is, hogy elengedtek a szüleim. :D
Normális magasságom van (163-4 cm körül) és egész jó az alakom. Vagyis a nem teljesen tapadós pólók jól szoktak állni, mert azért egy nagyonpici hasam van..
Nincs semmi 'bulizós' ruhám.
Ötletek? :/
15/L
még csak szombaton lesz :)
e lehet hogy eltolódik egy héttel..mert a házigazda beteg lett :( pedig már nagyon vártam.
de legalább van még egy hetem dönteni.. :D
köszi mindenkinek
ezt vettem fel, csak nem a barna toppal, hanem sárgával, mert a barnát nem adta kölcsön a nővérem :/ :)
Neminkább 1-2 kg mínusz?
Amúgy kösz mindenkinek.. :)
Szia! Nagyon jól nézel ki a képeken! Amikor olvastam az első hájas hozzászólást azt hittem rosszul látok, vagy, hogy nem ehhez a kérdésre akart válaszolni. Szerintem tényleg szép vagy, és ezt nem nyugtatásképp, vagy ilyesmi mondom, hiszen nem is ismerlek, megmondanám őszintén, ha nem így vélekednék.
A miatt, hogy ez lesz az első hézibulid ne parázz, valahol el kell kezdeni :) Anyukám életében először 21 éves korában csókolózott, életében összesen két nagy szerelme volt, jövőre lesznek apukámmal 25 éves házasok :) Tehát, nem biztos, hogy az a jó, ha elkapkodott a dolgokat néha tényleg igaz, hogy lassan jársz, tovább érsz! :)
A bulihoz nagyon jó szórakozást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!