Csajok! Ezzel az öltözékkel el lehet csavarni egy pasi fejét?
Figyelt kérdés
10es skálán olyan 9es vagyok, régóta tetszik egy srác és szeretném meghódítani: piros magassarkú cipőre gondoltam fekete visszafogott, de térd feletti ruhával, illetve piros körömlakk és piros kézi táska. Mit gondoltok? Elég vad?2012. márc. 12. 21:01
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, nekem valahogy egy kis fekete ruhához eléggé hülyén hat a piros táska meg a piros cipő. Önmagában egyik darabbal sincsen baj, de így együtt én tuti nem venném fel. A hatást egész biztos el fogod vele érni, mert a férfiak nem a ruhadarabjaidat nézik külön-külön, hanem hogy mennyire adja ki a testedet, ezt elárulom. De amire készülsz, divatmerénylet ettől függetlenül szerintem.
12/12 Adri baba válasza:
Szard le ki mit mond ha jol nezel ki benne és kenyelmes akkor irány!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!