Szeretném megvaltoztatni a stilusomat, hogyan?
Figyelt kérdés
Hogyan csereljem le a ruhataromat?van rajtam sulyfelesleg de nem sok,miket vegyek milyen ruhakat?magassarks noies szeretnek lennI.15eves vagyok.fociztam kosaraztam lovagolok.ezek miatt eddig nem voltam tul noies:)2012. márc. 12. 16:20
1/3 anonim válasza:
szűk farmer, semmiképp se lógjon rajtad, félvállas felsők, ingek, tunikák, virágos ingek, csinos cipők. Ha nagy változást akarsz, akkor menny el fodrászhoz is :D változtass a színén vagy a fazonán vagy akár mind kettőn!!
2/3 anonim válasza:
nőiesebb ruhák, smink, köröm ezekkel mind lehetsz. nem kell feltétlenül minibe járkálj, elég egy csinos naci, ami nem ér fel a köldökig, kicsit kivágottabb Szinesebb vagy csicsásabb blúzok. Ne vidd túlzásba a színekkel meg a sminkkel sem a kiegészítőkkel mert taszítónak is tűnhetsz. Magassarkú is, de az nem mindig kényelmes, pláne h 15 éves vagy, lehet lapos talpú cipő, ami szép barna v fekete, a lényeg h nőiesebb és kifinomultabb légy. Parfüm pedig édes vanília illat ilyesmi.. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!:)
A csögatya 3-4eve megvan:p csak azt hordok,vagy mely uleput;)
2012. márc. 12. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!