Oké, akkor megpróbálom azt.
De nem lesz az túl sötét, hogy a nadrágom is sötét. A felső mindegy, abból van sötét-világos.
Nekem tetszik a fejér!Szerintem csak csinosabban kell hozzá öltözni!Feldobni pl egy virágos kitűzővel,szép kendővel.Csinos cipő,nadrág,jó frizura,kiegészítők.Szóval érted:)
Épp a napokban gondoltam egy barátnőmre,akinek hasonló kabátja volt,és pont arra gondoltam, hogy nekem is kéne egy hasonló egyszer:)
A fekete az nem tetszik,mert sok a fekete kabátom... :)
Uuuuh nagyon nehéz a döntés. Felvettem ezt a fehéret és tényleg csinos. Olyan mint egy zakó, de persze nem olyan anyagból.
Mivel a golfban vannak bizonyos divat megkötések, így elég nehéz olyat találni, ami illik hozzám. Nem a fiatal nők sportja (23 éves vagyok) és vagy nagyon öreges ruhát találok vagy nagyon nagyot.
De a legjobb lesz, ha szegény páromat válaszatás elé állítom, hogy fehér vagy fekete. Végülis ő fogja sokat nézni a pályán, nem én :)
Ha fekete, akkor veszek hozzá egy fehér nadrágot is. Ez csak széldzseki, tehát szelesebb időben kell, amúgy pólóban és nadrágban/szoknyában játszom.
Nem utcara lesz tehat minek a viragos kituzo meg ilyenek.. Kb a fele tarsadag nem is veszi eszre h golfozashoz kell.
Nekem a fekete jobban ttszik..meg utcara is jol nez ki. De golfhoz jo a feher is..az a baj h igy enhez. Emberen mashogy mutat tuti. De inkabb a frkete.:) es sztem sitet nadraggal se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!