Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Miket egyek hogy csinos és...

Miket egyek hogy csinos és formás legyek?

Figyelt kérdés
Étkezéssel kapcsolatosan és edzéssel:)

2012. febr. 3. 20:01
1 2
 1/12 anonim válasza:
levegő+víz diéta
2012. febr. 3. 23:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Táplálkozz és eddz. Táplálkozni egészségesen edzeni meg keményen kell.

Ez a kérdés annyira nem konkrét hoyg ha konkrétabb választ akarnék adni akkor olyan 1500 oldalt kellene leirnom. Vagy pedig 1-1oldalban azokat az alapokat amik naponta 6szor vannak leirva fogyókúra és mozgás topikban külön külön.

2012. febr. 3. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=NyB5Wm-IzTE&feature=related

Mellé olvasd el A sárga kapszulát pl és tudni fogod:D <--INGYENES KÖNYV

2012. febr. 4. 10:17
 4/12 kínaimandarin válasza:
van egy olyan diéta,hogy almadiéta,vagyis csak almát lehet enni. nem tudom konkrétan honnan akarsz fogyni,de menj futni,biciklizz,ugrókötelezz (az nagyon hatásos,ha legalább napi 15 percet csinálod),és csinálj valamilyen aerobik edzést :)
2012. febr. 4. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Egyél kinaimandarint. Egzotikus gyümöls, nem tudja hogy az almába fruktóz van ami diétába nem jó, meg hogy a diéta ott kezdődik hogy beviszem a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét szénhidrátot és zsírt. Azt sem tudja hogy nicns helyi fogyás és összekeveri az aerob eddzést az aerobikkal.Grapefruit módjára kell fogyasztani, vagy gerizdjeire is lehet szedni. :)
2012. febr. 5. 12:30
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm azt hiszem ezt ki próbálom:)
2012. febr. 5. 17:16
 7/12 kínaimandarin válasza:
nagyon vicces vagy,és bocs,de én ezt valahol olvastam,de nem baj.
2012. febr. 6. 19:21
 8/12 A kérdező kommentje:

nekem meg most esett le a szitu XD

[link]

ilyen kabátot nem tudtok?

2012. febr. 6. 21:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocsi mandarin nem akartam gúnyolódni :)

Nem te tehetsz róla ha almadiétáról olvastál hanem az aki irta. Én fellógatnám a lábánál fogva és megdobálnám kővel.

Nem árt tudni hogy a fogyókúrák/sztárdiéták 95%a teljesen tudománytalan és egészségtelen ,sokszor veszélyes baromság.A maradék talán egészséges vagy felismer egy két jó dolgot, de speciálissá akarják tenni a kiagyalóik így felesleges szabályokat vagy módosításokat tesznek bele.

Diéta egyféle van és minden embernek egyformán tudomásul kell vennie az ismert szabályokat, a részleteket viszont minden esetben személyre kell szabni. Ha olyan diétát látsz ami nem egészséges kiegyensúlyozott étrenden alapul hanem valami növény,gyümölcs "jótékony hatásán" és nem veszi figyelembe az egyéni tulajdonságaid (pl 60kiló vagy vagy 120) akkor az jónagyátkúrás és kerüld el messzire.

2012. febr. 6. 21:42
 10/12 A kérdező kommentje:
:)
2012. febr. 7. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!