Szerintetek csinos a hosszú kabát lányoknál?
Figyelt kérdés
Mármint.. nem az ilyen térd alatti hanem térd fölötti.
Mert nekem hosszúkabátot kell vennem télen mert anyu nem enged el rövidkabátba mert fél hogy megfázok.
2010. jan. 28. 18:39
1/8 anonim válasza:
hosszúkabátból van millió fajta, ha jól áll az alakodhoz , akkor csinos is lehet. de így látatlanba nehéz megmondani
2/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem őket, mert jobban érzem magam bennük, mint a derékig érőben.. az alól folyton kilóg a derekam, és nagyon zavar! Amúgy meg nagyon sok csinos van köztük, főleg a szövetkabátok között :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem is csinos, főleg a szövetkabátok. Olyat válassz, ami színében és fazonában is illik hozzád. Nekem is hosszú szövetkabim van és imádom, legalább nem lóg ki belőle semmim:)
4/8 anonim válasza:
Nekem van egy kb. térdig érő fekete alapon bézs pöttyös szövetkabátom. Karcsúsított szabású,és az alja kibővül,mint valami szoknya:) Mindenki csak dicsérni tudja,ráadásul idősebbnek is nézek ki benne pár évvel:D
15/L
5/8 anonim válasza:
már hogyne lenne csinos!Én fel sem vennék ilyen pics@jacky-t télen,lefagyna a derekam..meg már nem is divat..tök lejárt már vagy egy éve..
6/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos! Nekem is olyan van! És elég praktikus is, mert nem fagysz halálra! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Kicsit nagyobb lett az önbizalmam :) Köszönöm a válaszokat :)
2010. jan. 28. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!