Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bőrdzsekit megéri újrafestetni...

Bőrdzsekit megéri újrafestetni? Hogyan csinálják?

Figyelt kérdés
Fog úgy kinézni, mint az új, vagy nagyon fog látszani hogy az már festett. úgyértem nem lesz-e matt, vagy gagyi.
2012. márc. 5. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Pontosan mit akarsz vele csinálni és milyen anyaggal? Képeket.
2012. márc. 5. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Újrafesteni? Megvenni is csak p*csák veszik meg. Kezdj el normális emberként viselkedni, és ne ízléstelenkedj.

19/f

2012. márc. 6. 11:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Kisp*cs
2012. márc. 6. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem anyósom festette be após bőrkabátját. Fekete (ha jól tudom, KIWI) festékkel, vagy mi a neve, eredetileg is fekete volt, csak meg volt kopva. Olyan szép lett, mintha új lenne, de komolyan. Igaz, nagyon babra munka volt, pár órát szenvedett vele, de teljesen új lett.
2012. márc. 6. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Ribanc.

19/f

2012. márc. 6. 16:47
 6/7 anonim válasza:

de miért r*bancozod és miért p*csás a bőrdzseki?egyáltalán nő a kérdező? te egy gyökér vagy apukám!

Újonnan már nagyon drága egy bőrdzseki, nézz utána hogy menniybe kerül ha festik, szerintem simán jó ötlet.

26/F

2012. márc. 8. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:

elküld egy üres kommentet, de aláírja, hogy:

ribanc, 19 f.

Hát én a helydben ezzel nem dicsekednék.....

2012. márc. 9. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!