Milyen bőrdzsekit vegyek?
Figyelt kérdés
Milyen márkák vannak, amelyiket érdemes megvenni. Van egy Brando London-om afféle régi motoros fazon, barna szeretem, de kéne egy fekete.2012. febr. 21. 17:23
2/9 A kérdező kommentje:
francokat p*csás, sztem király. Szeretem a mostanit is. Felesleges hozzászólás nem érdekel.
2012. febr. 21. 18:55
3/9 anonim válasza:
nekem fekete newyorkeres van. 1 éve nyúzom. elég jól bírja:D. 14ért vettem azt hiszem. :)
4/9 A kérdező kommentje:
14 ért bőr...? Érdekes, azért megnézem köszi.
2012. febr. 21. 19:54
5/9 TheGunner válasza:
Én 20k-ért vettem ősszel leárazáskor a C&A-ban Canada-t. Elég jól néz ki...
6/9 anonim válasza:
attól függ, h milyen stílusút szeretnél:) én a legtöbb dzsekimet Mayo Chixben veszem, a legutóbbi bőrdzsekimnek szőrmés a teteje és picit elegánsabb stílus:) de jók vannak pl Bershkában vagy Tally Weijlban is:) és egyáltalán nem p*csás...
8/9 anonim válasza:
Hát ha egy bőrdzsekitől p*csa vagyok, akkor büszkén vállalom:D
9/9 anonim válasza:
Ki ez a barom bőr dzseki kritizáló?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!