Mit vegyek fel a haverom lagzijába? Többi lent.
Figyelt kérdés
Fiú vagyok mien szinü inget vegyek fel fehér öltöny fehér ing és fekete nyakkendöre gondoltam.2012. febr. 21. 15:17
1/5 A kérdező kommentje:
Fiatal vagyok valami divatos öltönyre gondoltam jol akarok kinézni nagyon segitsetek mit vegyek fel szinre értem öltöny szine ing ilyenek köszi elöre is.
2012. febr. 21. 15:20
2/5 anonim válasza:
Fehér öltönyöd van, vagy olyat akarsz venni?
Én nem ragaszkodnék hozzá, de ha mindenképpen ez marad, akkor mondjuk fehér öltöny, fekete ing, fehér nyakkendő.
3/5 A kérdező kommentje:
hát van fehér fekete is de venni akarok vagy csináltatni nem csak fehér tetszik fekete is nem tom már hol láttam valakin fehér öltönyt csak arra emlékszem ,hogy tetszet.
2012. febr. 21. 15:55
4/5 anonim válasza:
Ha szeretnél egyet csináltatni, én a sötétkéket ajánlom. (nekem ez jön be a legjobban) Szerintem elegáns, de mégsem olyan 'unalmas', mint a fekete. Én valami ilyesmire gondoltam: [link]
csak az ing nem kék, hanem mondjuk fehér
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a választ nekem annyira nem jön be a kék még gondolkodom ,hogy mit veszek fel van még idöm .
2012. febr. 21. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!