Milyen színű bőrdzsekit vegyek? (feketén kívül) Megéri egyáltalán?
Figyelt kérdés
Azért nem jó a fekete, mert a gatyáim nagyrészt feketék és nem passzolnának..túl sok lenne a fekete:D
Egyébként barna hajam van, barna szemem..nem tudom mi passzolna hozzá.
Milyen cipővel vegyem fel? Ti mivel vennétek fel, amikor már meleg van a csizmához de még hideg a balerinacipőhöz?:D
2011. márc. 16. 17:34
2/15 anonim válasza:
sötétkék.az most nagyon meno szerintem és szép
vagy ciklamen,olyan sötétebb pink...
vagy világos barna
én bokacsizmaval hordanám,lapossal vagy magassarkuval is:)
3/15 anonim válasza:
Lila vagy türkizkék-->az nagyon szép szerintem :)
4/15 A kérdező kommentje:
Elsőre nekem is a világosbarna futott át az agyamon:)
Esetleg converse cipővel passzolna? Ilyesmivel:
Csak ennél alacsonyabb szárúra gondoltam :)
2011. márc. 16. 18:08
5/15 anonim válasza:
szerintem passzolna ezzel is:)
6/15 anonim válasza:
Passzol hát. felvéve nagyon vagány hatást nyújt.
7/15 anonim válasza:
Nekem padlizsán színű van én imádom. :) Magassarkúhoz elegáns, sport cipőhöz laza. A másik meg vajszínű.
8/15 anonim válasza:
sötétkék sztem tökjó lenne és converssel szuperjó de vehetsz hozzá valami sneaker-t is (supra, dc..)
9/15 anonim válasza:
Bármilyen színűvel,csak a cipővel,táskával passzoljon.
10/15 anonim válasza:
nekem világosbarna van és imádom!!van pár vidám,tavaszos,virágos sálam..vidám leszek tőlük mindig, és kb mindenhez mennek...tényleg fontos, hogy passzoljon a táskához,cipőhöz...én nem szeretem a rikító színű kabátokat..pirosat sose vennék fel.de ez egyén függő..ha te bevállalod,vagyááány:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!