Hol lehet kapni olcsón női (tini) bőrdzsekit? (: 8-7 ezer körül
Nagyon fontos lenne, nincsen átmeneti kabátom jelenleg és nagykabátban megsülök mellényben meg megfagyok. :DD
Valami ötletet tudnátok mondani??
10nél több ne legyen,ha lehet.. :)
14/L
köszi a válaszokat , elfelejtettem írni,hogy kínaiból nem szeretném..
Mirror hol van?? :D
komolyan most miért kell azt hinned hogy plázap*csa vagyok?? rohadtul nincsen sok pénzem és rohadtul semmi közöm sincs a plázapics*khoz,ezt jegyezd meg bogaram ;DD
Annyira szánalmas,ahogy kiforgatod a szavaimat. -.- Azt írtam,hogy onnan nem szeretném. Egy szóval sem mondtam ,hogy gagyi ,te sötét.. :S Büszke vagy magadra ? :D Gratulálok. Annyira buta dolog másokat plázap*csának hinni,azért mert mondjuk nem bírják a kínaikat. Elhúzhatsz a pi***ba kiskirálylány,ne itt osztogasd az észt,esetleg menj be nyelvtanra. ;D Én legalább tudok írni ,nem úgy mint te. *_*
Egyébként ha érdekel, igen szerintem a kínai dolgok elég ,,gagyik". Boldog vagy napsugaram? ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!