Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni olcsón női...

Hol lehet kapni olcsón női (tini) bőrdzsekit? (: 8-7 ezer körül

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne, nincsen átmeneti kabátom jelenleg és nagykabátban megsülök mellényben meg megfagyok. :DD

Valami ötletet tudnátok mondani??

10nél több ne legyen,ha lehet.. :)

14/L

2012. márc. 5. 19:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
kínaiban
2012. márc. 5. 19:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Pull & Bear, Takko, Terranova:)
2012. márc. 5. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Mirrorba most láttam 4300 ft ért :O
2012. márc. 5. 21:15
 4/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat , elfelejtettem írni,hogy kínaiból nem szeretném..

Mirror hol van?? :D

2012. márc. 6. 15:27
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát én ceglédi vagyok, itt van Mirror. Ühm Kecskeméten is van azt hiszem a Malomba. hova valósi vagy?:)
2012. márc. 6. 16:03
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
plázapics@... mi bajod a kínaival? :s elmész egy colosseumba, meg egy cosmos citybe és full ugyanaz van ott is. istenem...
2012. márc. 6. 17:16
 7/15 anonim ***** válasza:
a legtöbb kínais cucc gagyin néz ki ?:) :*
2012. márc. 6. 19:53
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
a legtöbb nyú jorkeres cucc gagyin néz ki? :s
2012. márc. 7. 13:45
 9/15 A kérdező kommentje:

komolyan most miért kell azt hinned hogy plázap*csa vagyok?? rohadtul nincsen sok pénzem és rohadtul semmi közöm sincs a plázapics*khoz,ezt jegyezd meg bogaram ;DD

Annyira szánalmas,ahogy kiforgatod a szavaimat. -.- Azt írtam,hogy onnan nem szeretném. Egy szóval sem mondtam ,hogy gagyi ,te sötét.. :S Büszke vagy magadra ? :D Gratulálok. Annyira buta dolog másokat plázap*csának hinni,azért mert mondjuk nem bírják a kínaikat. Elhúzhatsz a pi***ba kiskirálylány,ne itt osztogasd az észt,esetleg menj be nyelvtanra. ;D Én legalább tudok írni ,nem úgy mint te. *_*

Egyébként ha érdekel, igen szerintem a kínai dolgok elég ,,gagyik". Boldog vagy napsugaram? ^^

2012. márc. 7. 18:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Amúgy ha nem tudsz értelmeset írni akkor tényleg húzz el a fas*ba ;)) drága kis okoska leányzó *.* olyan okos vagy ,szerintem Einstein is megirigyelné az agykapacitásodat.
2012. márc. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!