Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni olcsón női...

Hol lehet kapni olcsón női (tini) bőrdzsekit? (: 8-7 ezer körül

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne, nincsen átmeneti kabátom jelenleg és nagykabátban megsülök mellényben meg megfagyok. :DD

Valami ötletet tudnátok mondani??

10nél több ne legyen,ha lehet.. :)

14/L

2012. márc. 5. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én a plázapic.sázótnak mondtam, egy költői kérdéssel illusztrálva,hogy a kínais cuccok gagyin néznek ki.
2012. márc. 7. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:

jajde felhúzta magát a kedves kérdezőő.:d nem itt kell jampiskodni drága.:)

amúgy meg tényleg nem kellet volna egyből le plázap*csázni a kérdezőt..:d

2012. márc. 7. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem azért de én se vennék kínaiba kabátot, mert mondjuk azt pár évig hordani is akarom... ettől még senki se plázapics.
2012. márc. 11. 19:55
 14/15 anonim válasza:
100%

Előző válaszolónak, nem sértésből:

4 éve vettem egy fekete műbőr dzsekit 5400Ft-ért, és még mindig hordanám, ha nem nőttem volna ki, mert ha az ember vigyáz a holmijára, akkor bármennyire nem márkás, sokáig nem megy tönkre.

2012. márc. 31. 10:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó nagy tudatlan sznobok lehettek. Bemész egy akármilyen boltba, megnézed a címkét: Made in China/Made in Vietnam. De hát ha ti ragaszkodtok a drága, de ugyan olyan minőségű cucchoz, én nem bánom. Igaza van az előttem szólónak, ha vigyázol rá, ugyan olyan jó. 500Ft-os kínais, gyönyörű kabátomat 3 évig hordtam.
2012. júl. 18. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!