Hol lehet kapni olcsón női (tini) bőrdzsekit? (: 8-7 ezer körül
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, nincsen átmeneti kabátom jelenleg és nagykabátban megsülök mellényben meg megfagyok. :DD
Valami ötletet tudnátok mondani??
10nél több ne legyen,ha lehet.. :)
14/L
2012. márc. 5. 19:39
11/15 anonim válasza:
én a plázapic.sázótnak mondtam, egy költői kérdéssel illusztrálva,hogy a kínais cuccok gagyin néznek ki.
12/15 anonim válasza:
jajde felhúzta magát a kedves kérdezőő.:d nem itt kell jampiskodni drága.:)
amúgy meg tényleg nem kellet volna egyből le plázap*csázni a kérdezőt..:d
13/15 anonim válasza:
Nem azért de én se vennék kínaiba kabátot, mert mondjuk azt pár évig hordani is akarom... ettől még senki se plázapics.
14/15 anonim válasza:
Előző válaszolónak, nem sértésből:
4 éve vettem egy fekete műbőr dzsekit 5400Ft-ért, és még mindig hordanám, ha nem nőttem volna ki, mert ha az ember vigyáz a holmijára, akkor bármennyire nem márkás, sokáig nem megy tönkre.
15/15 anonim válasza:
Jó nagy tudatlan sznobok lehettek. Bemész egy akármilyen boltba, megnézed a címkét: Made in China/Made in Vietnam. De hát ha ti ragaszkodtok a drága, de ugyan olyan minőségű cucchoz, én nem bánom. Igaza van az előttem szólónak, ha vigyázol rá, ugyan olyan jó. 500Ft-os kínais, gyönyörű kabátomat 3 évig hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!