2/12 anonim válasza:
A nyakrész szerintem nyomna, meg a gombok is... nem.
3/12 anonim válasza:
Csak nem te vagy ez a kérdező is ?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Amúgy nem...
4/12 anonim válasza:
nem mert úgy néznék ki benne, mint aki most szökött az elmegyógyintézetből. olyan, mint egy kényszerzubbony, maradok a bugyi póló párosnál.
5/12 anonim válasza:
jaja, én is bugyi+kényelmes pólónál maradok. ez kényelmetlennek tűnik. szóval nem.
6/12 anonim válasza:
Én igen, mert nagyon nem érdekel, hogy miben alszok.A gombok meg nem zavarnának, mert stabil oldalfekvésben alszom.
16/F
7/12 anonim válasza:
Hason alszom így a gombok nem zavarnának. 19 évesen nem aludnák benne(barátom sem örülne neki xD mire leszedi rólam úristen :D) de amúgy 16 éves kor alatt simán aludnék benne.
8/12 anonim válasza:
Miért ne? Senki nem nézi meg aranyos is,rózsaszínben jobb lenne,de szerintem nyomnának a gombok ha forgolódok :)
9/12 anonim válasza:
Nem..Szerintem ez kényelmetlen..Nem tudnék elaludni benne.:D
10/12 anonim válasza:
Nem. Utoljára óvodás koromban aludtam kezeslábasban, de még annak is elöl voltak a gombjai, és anyukám segített le- és felvenni.
Alvás közben számomra a kényelem fontosabb a kinézetnél, de ez kicsit sem látszik kényelmesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!