Ilyenben mehetek szerintetek suliba?
Figyelt kérdés
Ilyesmi cipőm van, csak más színben. Szerintetek ez még belefér?
Ja és nem lenne hideg, tekintve hogy nyitott az eleje?
16/L
2011. dec. 13. 17:08
2/16 anonim válasza:
Szerintem borzalmas! Bocsi! De ha tetszik felveheted!
3/16 anonim válasza:
úristen de ocsmány
ha nem akarod h körberöhögjenek inkább ne vedd fel
4/16 anonim válasza:
Ha csak nem egyházi suliba jársz, akkor biztos nem szólnak, nekem tetszik, igaz nem téli viselet, de napközben nincs hideg.
5/16 anonim válasza:
nekem nem tetszik, és szerintem fideg is lenne.
7/16 anonim válasza:
Nekem sem tetszik,én a helyedben nem venném fel.
8/16 anonim válasza:
Hú, de ronda. Atyaég...
December van, naná, hogy fázni fogsz.
9/16 anonim válasza:
úr isten, hol vetted?
oda vagyok érte, nekem nagyon tetszik:))
hasonlóban voltam szalagavatón és kaptam pozitív visszajelzést, szóval nem röhögnek ki
de hideg lenne, szóval majd tavasszal
10/16 anonim válasza:
Így képen szerintem is ronda. Ha elképzelem felvéve, hozzáillő ruhákkal, nagyon gyönyörű! Aztán a gondolatmenetem vége az, hogy kicsit k.rvás. Mindenesetre, ha nekem lenne ilyenem, én tutira hordanám, mert amúgy szép, és pont az én stílusom :) De nem decemberben!!! Nyitott az orra... majd tavasszal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!