11/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Nem bántásból - mindenkinek más a véleménye meg stílusa- de nekem erről pont egy ilyen vidéki vénkisasszony jut eszembe ha fiatalabb lány veszi fel. De inkább idősebb korosztálynak tudom elképzelni 45+ a formája miatt. Nagyanyám hord ilyet...
12/22 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: hát ez nagyon nagy amit írtál.:DD
Nekem tetszik.:) Szeretem a csipkét, és ez még elegáns is.:)
13/22 anonim válasza:
jajj remélem nem sértettelek meg vele :D
lehet azért érzem így mert egy "fura" vénkisasszony osztálytársam hordott ilyen cipőket, tényleg nagyon furi lány volt...
14/22 anonim válasza:
nekem csak a formája meg a csipke nem tetszik... a sarka egészen jó... :D ilyet nem hordanék, más magassarkút igen
15/22 anonim válasza:
Ja ez legalább nem túl magas.
16/22 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nem hordanám mindennapokon, mert busszal járok és félteném hogy piszkos lesz, és a csipkét nem lehet tisztítani
17/22 anonim válasza:
Fúúúúúúúú
Ez nagyon tetszik imádom a csipkés cuccokat.
Nemrég ilyennel szemezgettem a cipőboltban!
18/22 anonim válasza:
magasabb sarokkal jobban tetszene. És nem a 12 centis sarokra gondolok :)
20/22 anonim válasza:
jooooo :)
de nekem jobban bejonne ha magasabblenne a sarka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!