1/22 anonim válasza:
Nem néz ki rosszul, bár én nem hordanám, semmilyen magassarkút nem hordok. Talán alkalmi esetekre.
2/22 anonim válasza:
Juuj nekem nagyon bejönnek az ilyen csipkés hatású cipők. Deichmann-ban vannak ilyenek és ehhez hasonlók. De ha kicsit még magasabb a sarka nekem úgy még jobban bejön, mert szexisebb. :)
Szóval igen, be is szerzek majd egy hasonlót.
3/22 anonim válasza:
A csipkés dolgok tetszenek, viszont a cipő formája nem. Valahogy úgy érzem, hogy idősebb korosztálynak van tervezve ez a cipő, mint amilyen én vagyok.
5/22 A kérdező kommentje:
Szia!
Esetleg nem érdekelne a cipellő? :)
2012. márc. 1. 14:41
6/22 anonim válasza:
engem érdekelne a cipellő xĐ tök céép
16/l
7/22 anonim válasza:
Engem érdekel... milyen a talpa? mennyire csúszós? könnyen tudtál benne táncolni? Képet tudnál róla küldeni?
8/22 anonim válasza:
én imádom a csipkés cuccokat. és ezt simán felvenném bármilyen gimis ünnepségre:D!
9/22 anonim válasza:
Jól néz ki, én elfogadnám. :)
16/L
10/22 anonim válasza:
Elsőnél ott a pont,második bekaphatja.Pont az a jó benne hogy ennek legalább nem magas a sarka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!