Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jövő héten gáz csizmában járni?

Jövő héten gáz csizmában járni?

Figyelt kérdés
A múlt héten elég hűvös volt, így szerintem egy csizma, szoknya, blúz összeállítás simán elmegy.
2009. jún. 7. 11:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
Nézd, tőlem akár a budiajtót is magadra veheted egész héten, a te döntésed, szíved joga. de attól még gáz. érti?
2009. jún. 7. 14:38
 22/29 A kérdező kommentje:

Van szandálom meg sportcipő is, csak nem fér bele az utazótáskába, elég kicsi, de végül valószínűleg csak beletaposok egyet. Jó, akkor így lesz, tehát csizmában megyek holnap és viszek valahogy egy váltócipőt.

De nem csak azért megyek csizmában mert fáztam, hanem mert vagány szerelés is.

2009. jún. 7. 14:43
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Rendben!:)
2009. jún. 7. 14:47
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnàd, itt, Avignonban hàny csajon làtok csizmàt, pedig ugye Dél-Franciaorszàg, ha itt meleg van, akkor megbolondulsz a forrosàgtol :D

Tunikàval, slim farmerrel hordjàk, sot, nagy tuntetoleg ha bovebb szàru is a nadràg, belegyurik a csizmaszàrat...

Furcsa, de van benne valami " csinos" ( ettol még nem fogom elohuzni a csizmàm, de akinek igy jo, miért ne)

2009. jún. 7. 15:20
 25/29 anonim válasza:
57%
ULTRA GÁZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 7. 16:26
 26/29 anonim ***** válasza:
szerintem se gáz!! vedd fel ha jól érzed magad benne. most én 27 soros acélbetkósomat akarom felvenni szoknyával meg harisnyával. megnéznek megnéznek ezvan :/
2009. jún. 8. 10:04
 27/29 anonim ***** válasza:
hát én is bakancsot hordok, de szoknyával és harisnyával azért ne csodálkozz ha megnéznek...
2009. jún. 8. 11:23
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem csodálkozom, már túlvagyok az első meghökkenőkön. Reggel a vonaton méregettek, főleg, hogy egy mezítlábas lány mellé ültem, de igyekeztem úgy csinálni, mint aki nem veszi észre.
2009. jún. 8. 11:38
 29/29 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vészes, alig izzad a lábam, ha ilyen idő maradna az szuper lenne.
2009. jún. 8. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!