Jövő héten gáz csizmában járni?
Figyelt kérdés
A múlt héten elég hűvös volt, így szerintem egy csizma, szoknya, blúz összeállítás simán elmegy.2009. jún. 7. 11:43
11/29 anonim válasza:
Nekem az jut eszembe,hogy irtó sikkes,de nem Mo-on hanem az Usa-ban.Nálunk annyi a prűd és maradi ember,hogy úgy sem fogják elfogadni,hogy ha vki csizmát húz.Mellesleg nem mindegy milyen csizma,vannak kifejezetten nyári csizmik am és a Zara-ban lehet kapni olyan szandit ami olyan mint egy csizmi.Inkább húzd fel azt,ha nem akarod,hogy mindenki fején ezt lásd :/
12/29 anonim válasza:
Hát ha felveszed a csizmát tuti mindenki meg fog nézni, összebeszélnek majd a hátad mögött és az neked kényelmetlen lesz!
13/29 anonim válasza:
Sztem felejtsd el:D a 7en felmelegedés várható...
14/29 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs pénzem új cuccokat venni, ezt a csizmát meg márciusban használtam utoljára, ráadásul a héten nem lszek otthon, tehát ha holnap csizmában megyek el, akkor abban kell járnom péntekig. Sajna tartalékcipő már nem fér be az utazótáskába.
2009. jún. 7. 12:57
16/29 anonim válasza:
K urvára nem 'gáz'
inkább szánalmas,hogy nagyjából minden kis hülye ezta szót használja.
Miért lenne? miért néznének meg? ki nem szarja le,hogy milyen cipő van a másikon? ha nem tetszik, ne nézze. ha megkérdezné valaki(bár 1000%,hogy nem fogja, majd megmondod,hogy fázol..)
17/29 anonim válasza:
Egyébként hol laksz? A Dunántúlon épp hűl le a levegő, már 15 fok van, zivatarok és narancsriasztás. Ha most ott felveszed nem fognak hülyének nézni:) Holnapra is esőt mond, csak 30 fok lesz...
18/29 A kérdező kommentje:
Alföldön lakom, itt most süt a nap, és elég meleg is van :-/ De az a legfőbb baj, hogy egész héten hordanom kell, ha felveszem. De eléggé megtetszett az ötlet, még ehét elején. A 30 fok a sok, már húsz fokban is melegem volt benne, de majd legfeljebb nem állok a napra benne, meg néha lehúzom a cipzárt :-) Reggel még amúgy sincs meleg, csak a délutánoktól félek...
2009. jún. 7. 14:20
19/29 anonim válasza:
Semmi gond se nincsen. Én is 15 soros bakancsba járok, sokan néznek, gondolom azt hiszik hogy micsoda meleg van benne. És még milyen orbitális nagyot tévednek :D
20/29 anonim válasza:
De nem hiszem el, hogy nincs egy papucsod vagy szandálod, esetleg sportcipőd amit fel tudnál venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!