Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez jó öltözet lenne futásra...

Ez jó öltözet lenne futásra ilyen időben?

Figyelt kérdés
Eddig csak ritkán jártam ki futni mindig enyhe megfázás lett belőle. Egyik barátnőm azt mondta hogy azért mert nagyon felöltöztem és annyira befülledtem hogy így sikerült mindig megfázni. A barátnőm mondta hogy ne öltözzek fel nagyon főleg ha már ilyen jóm idő kezd lenni. Azt javasolta hogy vegyek fel egy tornadresszt amit egyébként kaptam tőle meg rá egy melegítő felsőt meg alsót esetleg egy vékonyabb cicanacit. Szerintetek ez így jó öltözet lenne ilyen időben? 16/L
2012. febr. 25. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó.
2012. febr. 25. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Tökéletes. Én is így járok. :)
2012. febr. 25. 17:33
 3/5 ívy1 ***** válasza:
Én szintén dresszt használok,cicanaci,biciklis naci kombinációval. Most még hosszú ujjú dresszt ajánlok.
2012. febr. 25. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Mi lenne, ha a kérdésed kiemelése helyett kipróbálnád? :/
2012. márc. 3. 19:22
 5/5 anonim válasza:

Én macinaciban szoktam futni, de sok helyen láttam már olyat hogy nesztelenül futnak állítólag tök egészséges.

19/f

2012. márc. 3. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!