Postahivatali dolgozóknál mi pontosan a kötelező öltözet? A papucs is része?
Figyelt kérdés
Ahol lakom (Kecskemét), több postára is járok rendszeresen, és megfigyeltem, hogy a fehér egyen-ingen és zöld mellényen kívül a nadrág változó (tehát saját gondolom), viszont mindenkin fehér bőrpapucs van, az viszont nem egyforma (Dr. Batz általában-az tök jó egyébként).2012. febr. 3. 19:46
1/10 anonim válasza:
csak a fehér ing és a zöld kendő kötelező, a nadrág nem, és tudtommal a papucs is saját.
2/10 anonim válasza:
Csak a kendő és az ing kötelező.
Az egyenpapucsra pedig a magyarázat:sokunknak van postás egészségpénztári kártyája és a DR. Batz elfogadóhely!
Rejtély megoldva!
:)
3/10 anonim válasza:
A hivatalos fáma szerint ing és egy kiegészitő kell hozzá (ami lehet kendő akár), ezen felül megfelelő illő öltözék. (tehát ne strand papucs, rövid nadrággal, vagy top farmerral) (Posta etikett)
4/10 anonim válasza:
Mylonnak:milyen más kiegészítőt tudsz a kendő helyett?!
Más alternatíva nem létezik.Nem Budapesten vagy postás ugye?(mert errefelé már rúgtak ki azonnal kolleganőt amiért kendő nélkül ült a felvevőablakban!)
5/10 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy van más a kendőn kívül, azt írtam le ami a hivatalos maszlag...... abban pedig nem kendőről beszél, hanem kiegészítőről.... És igen, nem Budapesten vagyok postást, talán már ez is bűn. :D
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a 2. különösen jó volt!
2012. febr. 7. 15:49
9/10 anonim válasza:
Hali!A2-es és a4-es vagyok.Szívesen!
Mylonnak:ez nem bűn hanem szerencse!!!
(főleg mióta "Mátyás király" a vezérünk!)
10/10 anonim válasza:
Ja és ha érdi postás vagy lehet hogy ismerjük egymást!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!