Ez így milyen lenne gimnáziumi szóbelire? Képpel
Nem akarok hétköznapi ruhában menni, mivel mégis csak egy "esemény" stb, a hagyományos fekete nadrág+fehér blúz kombót eléggé unom, ez milyen lenne? Jól áll egyáltalán 14L
megpróbálom majd fehérrel vagy testszínűvel.
nagyon átlátszó anyag
Már megbocsáss, nem szeretnélek megbántani, de szerintem ez az öltözék nem illik szóbelire. Oda valami elegánsabb kéne. Ha unod a fekete nadrág fehér blúz összeállítást, akkor vegyél fel pl. fekete nadrágot, meg lila selyem blúzt. Az elegáns, alkalomhoz illő, és nem is a megszokott.
Vagy mit szólnál ha a szalagtűzős ruhádba mennél?
Nekem ez a felső nem tetszik ami rajtad van, meg ez a barna öv sem illik bele nekem a képbe.
Szalagtűzős ruha 14 évesen? Kedves válaszoló, aki ezt írtad, nem láttad a korát?
Szerintem egyébként fehér trikóval teljesen jó lesz. Csinos vagy benne, nem a tipikus fekete-fehér és nem is divatpi.csás, hanem elegáns és visszafogott. Mégis valahogy nem szokványos.
na most elbizonytalanodtam...:/
amőgy a blúz alá nem szándékosan vettem fel a feketét csak próbálgattam a ruhákat és ez maradt rajtam. mindeképp fehérrel venném fel.
a szóbelire nem fogok külön bevásárolni szóval ez van, vagy ugye ennél egyszerűbbet, fekete nadrág másfajta de fehér inggel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!