Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez így milyen lenne gimnáziumi...

Ez így milyen lenne gimnáziumi szóbelire? Képpel

Figyelt kérdés

Nem akarok hétköznapi ruhában menni, mivel mégis csak egy "esemény" stb, a hagyományos fekete nadrág+fehér blúz kombót eléggé unom, ez milyen lenne? Jól áll egyáltalán 14L

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 24. 23:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

megpróbálom majd fehérrel vagy testszínűvel.

nagyon átlátszó anyag

2012. febr. 25. 01:13
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem nemjó. Bocsi de szerintem ez a szoknya nem valami jó. Esetleg ha olyan ceruza szoknyával(aszthiszem így hívják) vennéd fel akkor sokkal elfogadhatóbb lenne, aszt a csizmát pedig felejcsd el! Csak egykis jó tanács. Amúgy a blózzal nincs gondom. 14/L
2012. febr. 25. 05:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mostanság miért divat fehér ing alá fekete toppot venni. Nagyon gáz szerintem.
2012. febr. 25. 07:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ing nem tetszik ( bocsi) , tul atlatszo, nincs tartasa! Biztosan valami komolyabb anyagbol valasztanek inget! Szerintem egy fekete nadragkosztummel jobban jarnal, egy egyszeru feher inggel! Remelem nem haragszol amiert ezt irtam! ?
2012. febr. 25. 08:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Már megbocsáss, nem szeretnélek megbántani, de szerintem ez az öltözék nem illik szóbelire. Oda valami elegánsabb kéne. Ha unod a fekete nadrág fehér blúz összeállítást, akkor vegyél fel pl. fekete nadrágot, meg lila selyem blúzt. Az elegáns, alkalomhoz illő, és nem is a megszokott.

Vagy mit szólnál ha a szalagtűzős ruhádba mennél?

Nekem ez a felső nem tetszik ami rajtad van, meg ez a barna öv sem illik bele nekem a képbe.

2012. febr. 25. 09:39
 16/20 anonim ***** válasza:
És hol van neked a derekad? A tüdődnél?
2012. febr. 25. 10:00
 17/20 anonim ***** válasza:
A blúzod tetszik, de ez a szoknya nagyon nem. Egyrészt túl rövid, másrészt fura a szabása is, a piros öv pedig tovább ront az összképen. Nincs más fazonú sötét szoknyád esetleg?
2012. febr. 25. 10:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de nekem valahogy nem tetszik, az az öv is .. eléggé érdekes mutat a szoknyával, a blúzt sem látom túl elönyösnek :/
2012. febr. 25. 11:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Szalagtűzős ruha 14 évesen? Kedves válaszoló, aki ezt írtad, nem láttad a korát?

Szerintem egyébként fehér trikóval teljesen jó lesz. Csinos vagy benne, nem a tipikus fekete-fehér és nem is divatpi.csás, hanem elegáns és visszafogott. Mégis valahogy nem szokványos.

2012. febr. 25. 14:15
 20/20 A kérdező kommentje:

na most elbizonytalanodtam...:/

amőgy a blúz alá nem szándékosan vettem fel a feketét csak próbálgattam a ruhákat és ez maradt rajtam. mindeképp fehérrel venném fel.

a szóbelire nem fogok külön bevásárolni szóval ez van, vagy ugye ennél egyszerűbbet, fekete nadrág másfajta de fehér inggel....

2012. febr. 25. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!