Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Travoltának Kell hogy beöltözz...

Travoltának Kell hogy beöltözzek a Gimnáziumi Bálra, de nincs nagyon ötletem mit is kéne hogy viseljek?

Figyelt kérdés

Talán valami bőrdzseki? például:

[link]

Egyéb ötlet?

16/f

2010. febr. 8. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:

ha traavolta, akkor Grease, vagy ponyvaregény. amihez jobban van kelléked.

nem árt ha kicsit hosszabb a hajad és nem fél centis :D

ha grease, akkor bőrdzseki, a hajadat pedig zselézd fel így:

[link]

valami tapadós nadrágban legyél, meg mondjuk egy ingben, lazán, hetykén felállított gallérral, vagy tapaósabb pólóvan.

ha ponyvaregény, akkor egy fehér ingre, fekete öltönyre és nyakkendőre, valamint kecsapra lesz szükséged:

[link]

hajrá ;)

2010. febr. 8. 22:05
 2/5 anonim válasza:

Az attól függ. Ugye ha csak magát az embert nézed, akkor vagy pilóta vagy szcientológus főpap. Viszont ha a filmjeire hajzol akkor meg ugye az adott témának megfelelően pl: Grease - jampi, belőtt séró bördzseki, gatya bokafelett 10 centivel-fehér zoknival

HA viszont: szombat esti láz akkor bőszárú trapézgatya, kigombolt ing lehetőleg vastag talpú cpiő retro fíling. stbstb...

2010. febr. 8. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
hát szerintem inkább a grease-re hajaz a dolog. Vegyél fel ugyanolyan színű zoknit és nyakkendőt, és csináld meg a hajad olyanra mint az előző hozzászólásban. Ing betűrve vagy bőrdzseki.
2010. febr. 8. 22:12
 4/5 A kérdező kommentje:

értem

Én a bőrdzsekisre szavazok!

Szerintetek jó az amit linekltem?

2010. febr. 8. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:

erről a bőrdzsekiről nekem Michael Jackson jut eszembe, nem pedig Travolta,

[link] bárr ezen a képen hasonlót visel

a hajad

2010. febr. 9. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!