Szerintem jó, bár ez nem is annyira cső. Nekem ennél sokkal szűkebbek is bejönnek, olyan ami végig feszül, popsitól bokáig. Nem tudom milyen alkat vagy, de ha vékonyabb, és igazán szexi csőnacit akarsz, akkor javaslom az ettől szűkebbeket. :)
Pl.: [link]
Persze nem ilyen árakon, mert ezek szerintem nagyon drágák. Sokkal jobban jössz ki, ha kínaiban nézel egyszerűbb női csőnacikat. Akkor 2-4 ezerből megúszod, és sokkal jobban fognak állni, mert a női csőnacik anyaga sztreccses, ezért sokkal szebben felveszi a feneked, lábad alakját. Magyarul sokkal szebben rád simul. Nem utolsó sorban kényelmesebb is, mert ha leülsz, akkor nyúlik ahol kell, és nem fog nyomni, nem szorítja el a szerszámod. :) Pasim is csak női csőnacikat hord emiatt, pedig ő nem 14 éves, hanem pont a duplája.
27L
Nagyon szívesen! Örülök, ha segíthettem. :)
Két dolog, amire még nagyon figyelj:
Az egyik, hogy mindenképpen olyat válassz, ami rendesen a fenekedre feszül, rendesen rásimul. Az sem rossz ha kicsit bevág, ami amúgy nagyon szexi. :) Ne lepődj meg, első felpróbáláskor fura érzés lesz ha bevág, (ilyennek kell lenni), de pár óra viselés után megszokod, és kényelmes lesz.
Viszont ha lóg a fenekeden, teljesen elrontja az összképet, és nagyon igénytelen benyomást kelt. Hiszen egy csőnacinak pont az a lényege, hogy megmutasson mindent, az alakot, popsit, combot, vádlit.
A másik dolog, amire figyelj, hogy a sztreccses anyagú csőnacik használat közben engednek majd egy picit. Ezt bele kell kalkulálni, mert ha veszel egy olyant, ami a próbánál nem feszül rendesen mindenhol ahogy kell, csak ímmel-ámmal, és utána rajtad lesz még fél napot, akkor várhatóan majd úgy kibővül, hogy nem fog jól mutatni. Ezért olyant vegyél, ami a próba során egy picit kényelmetlenül feszes, de még éppen le tudsz guggolni benne. Hiszen fél nap hordás után úgyis enged, és így lesz kényelmes, passzos, és szexis is egyben. Meg hát meg is kell szokni az érzést, ha eddig nem ilyen fazont hordtál, hogy ezek a nacik teljesen rád feszülnek popsitól bokáig. A megszokás amúgy nagyon gyorsan megy, a sztreccses farmer anyagnak köszönhetően. :) Ja és olyan anyagú nacit válassz, ami minél sztreccsesebb, minél többet tud nyúlni az anyag, mert annál kényelmesebb lesz, és annál jobban követi az alakot.
Ha sikerül valami jó nacit venni, majd írd meg hol vetted, milyet, és mennyiért.
Ha esetleg van még kérdésed, tedd fel bátran.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!