Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözzek fel tavaszra?

Hogy öltözzek fel tavaszra?

Figyelt kérdés
szeretnék nőiesen öltözködni, mert már unom a tornacipő-csőnadrág ( a tömeglány) stílust. nagyon tetszik leighton meester és blake lively stílusa, viszont 10 centis sarkú cipőkben nem szeretnék járkálni (max 5 centis), és az egész ruhát sem szeretem. valaki adna tanácsot?
2012. febr. 18. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Én adok neked tanácsot most már töltik fel a boltok a tavaszi kollekciókat. Nézz körül ott. Vegyél fel tunikát csőszárú nacival magassarkúval meg egy blézerrel.
2012. febr. 18. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Nem lehet a nőcis öltözködést egyből magassarkúval kezdeni, de ettől még nincs kizárva, hogy az legyél.

Apróságokkal kell kezdeni, nem kell egyből lecserélni az egész ruhatárat, hanem szép apránként feldobni, átalakítani.

Például ott a farmernadrág. Pont az a legjobb benne, hogy hordhatjuk tornacipővel (ahogy te is), de akár dögös magassarkúval is. Máris nőies lesz.

Mivel te még nem barátkoztál meg a magassarkúval (nem is kötelező), ezért te kezdheted egy csinos balerinacipővel, ami lapos talpú, kényelmes, mégis teljesen nőcis. Vagy ha még melegebb lesz, akkor választhatsz egy szép sarut, ha kövek, masnik, virágok díszítik, annál nőiesebb.

Ha alacsony vagy és bátor, akkor én ajánlanék egy telitalpú szandált is, de ez teljesen opcionális, viszont nagyon jól néz ki, és kitűnő indítás, ha tervezed, hogy megtanulsz magassarkúban járni. Ebben aztán biztos lábakon megtanulhatod a magas sarkon létezést! :)

Aztán ott vannak a színek. Nem tudom, eddig miket hordtál, de ha főleg a sötét színek domináltak, nem érdemes rögtön rikító színekre átváltani. Először válassz akkor semleges, natúr (pasztell) színeket, és ha megszoktad, hogy nemcsak fekete és társai vannak rajtad, már bátrabban választhatsz legközelebb akár neonszíneket is.

Legyen néhány alapdarabod arany és/vagy ezüst színű ékszerekből, bizsukból, kiegészítőkből, nem lőhetsz velük mellé, mindenhez mennek és nőiessé tesznek minden szettet.

Néhány alap ruhadarab, ami jó, ha van és ezeket kombinálva változatosan és nőcisen tudsz öltözködni: fehér póló, farmer, rövid farmer/miniszoknya, egyszínű topok, ezeket elég olcsón be lehet szerezni, mert semmi extra nincs bennük, viszont pont ezért nagyon jól lehet őket variálni és kihozni belőlük a legjobbat, leggingsek, tunikák, balerinacipő(k), saru(k), később magassarkú(k).

2012. febr. 18. 19:19
 3/3 bora bori válasza:
szia bora a nevem táncos vagyok és 10000000000 jó ötletem van neked!=)ha szereted a szoknyát fodros jó lesz de nagyon sok fodorral ha nem vagy oda szoknyáért a farmer is feldobhat a csúcsra fehér vagy fekete farmer vagy olyan ami direkt lyukas hosszú logós nyaklánc is nagyon jó kiegészítő és ha ez nem elég egy pár magas sarkú cipő kell neked köszönöm ha megtartod a véleményem és köszi hogy írhattam neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 20. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!