Minek öltözzek? ötletes jelmezek?
Szia. Én is most ötleteket keresek, az alábbiakat találtam:
vállalkozó és testőr :
vállalkozónak hawaii mintás póló, rövidgatya, napszemüveg, a testőrnek fekete ruha vagy öltöny, napszemüveg , egy cetlire mindkettőnek felírva hogy "testőr" és "vállalkozó". A testőr mindig elől megy, és nyitja a tömeg előtt az utat.
Ádám és Éva
Persze valami megfelelő jelmezben :D
Kedvenc híres ember megint... bár ha már voltál Lady Gaga, akkor nem tudom...
WC ajtó:
Egy pólóra felragasztasz egy nő vagy férfi jelet, de csak a nyakig, a feje te lennél, hátadra meg egy nagy kartonlapot, derekadra meg egy kilincset felkötni :)
Shmitt Pál (vagy valami kitalált "furcsa" személy):
Műanyag szemüvegre (vagy igazira) felragasztani két vaníliás karikát, egy könyv, szerzője és címe átírva a névre és valami kitalált címre. Na meg egy csomó toll, hogy mindent alá tudj írni :DDD
Láthatatlan ember
Ezt nem tudom hogy kellene kivitelezni, de jó ötlet (szerintem). Ha láttad már a Láthatatlan című filmet, akkor talán meg lehet valósítani, csak egy kis kreativitás. Beöltözöl valami fehérbe, vagy valami, mindenki megkérdezi, mi vagy, és mindenkinek azt válaszolod, hogy 'A láthatatlan ember' ... :)
Walt Disney hős.. visszahozza a gyerekkort :)
LMFAO-s:
műanyag szemüvegre felragasztani strasszköveket, jól feltupírozott haj, vagy paróka. És egy partyrockos póló.. :) Csak van valami haver vagy fiú tesó akinek van egy jószöveges pólója vagy valami jó :D
Eddig ennyit találtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!