Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen táskához hogy...

Egy ilyen táskához hogy öltözzek fel, hogy ne nézzék hamisítottnak?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Louis Vuitton táskát (és most nem kell lesznobozni meg semmi ilyesmi, mert rengeteg spórolással és diákmunkával kaparom össze rá a pénzt, régi vágyam egy ilyen táska), de nem tudom milyen ruhákkal hordhatnám, hogy ne nézzék hamisítottnak. A stílusom nőies és elegáns, szeretem az ízléses, finom ruhákat. Szerintetek ha Zara-s, Mango-s, Promod-os, Salamander-es cuccokkal viselem, azok mennek hozzá? Vagy miket vehetnék fel mellé?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

19/L

2011. nov. 13. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg bármilyen gyártmányú cuccot felvehetsz. Arra törekedj, hogy stílusban, ízlésben olyasmi imázsod legyen, mint annak a rétegnek, akik a LV táskák vásárlói általában. Tehát túl ribantchos, csajos, közönséges dolgok kerülendők, inkább nézz ki úrinőnek. Ezt olcsóbb cuccokkal is meg lehet oldani, a finom ízlés a lényeg, nem a drágaság.
2011. nov. 13. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:

annak fogják nézni. kivéve az akinek elmondod hogy márpedig ez eredeti, de aki nem ismer annak véleménye amúgy miért számít?

ezek drága és jellegtelen márkák úgyh nyugodtan felveheted őket, nem fog olcsónak hatni az összhatás, és ugye ez a lényeg, vagy mi.

2011. nov. 13. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
hát... elegáns dolgokat. mármint azthiszem elég messziről ordít ha hamis, mármint főleg a viselője miatt. tudod, macinaci, strasszos tigrises felső, tetovált szemöldök, és LV táska. az égvilágon senki nem veszi be. szóval elég nagy a szakadék az igazi meg a hamis táska viselői közt. de talán egy trenchcoat, szép magassarkú csizma, finom anyagú csőnadrág...
2011. nov. 13. 23:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen jobb árkategóriás, és elég minimál kinézetű dolgokat vegyél fel hozzá. Szóval egyszerű, letisztult színeket és formákat.

legtöbbször az árulja el a picai luivuttonosokat, hogy mellé óriás csilivili betűs mayo chix kabát,stb. van rajtuk.

2011. nov. 14. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha finoman, ízlésesen, elegánsan öltözöl hozzá, ahogy mondtad, akkor én nem nézném hamisnak.

Viszont vannak, akik gagyi, csilli-villi undorító cuccokat húznak fel mellé. Na, azokról üvölt, hogy nem eredeti az a Louis Vuitton.

2011. nov. 14. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!