Életem első cosplayezése alkalmából kinek öltözzek be az alábbi animék szereplői közül? (~egyszerű, könnyen elkészíthető/, , összedobható" jelmezek~)
Nos hát.. Először is kérem, hogy csak azok válaszoljanak, akik képesek tolerálni a cosplay és az animék iránti megszállottságom. Köszönöm. :D
A problémám. Még nem voltam egy conon se, de majd, valamikor a jövőben el szeretnék menni, és akkor mindenképpen be is öltöznék. Mivel az lenne az első alkalom, nem gondolkodnék túl bonyolult jelmezekben, szóval, aki esetleg tudná, hogy kiknek öltözhetnék be a Naruto/Naruto Shippuuden, D.Gray-man, Blue Exorcist, Soul Eater, Death Note, Lovely Complex animékből úgy, hogy ne kelljen rá sokat költenem és viszonylag egyszerűen el tudjam magam is készíteni vagy egy átlagos ruhatárból összedobni, nagyon szépen kérem, hogy írja meg! *-*
..És akkor pár infó rólam. 16 éves, vékony testalkatú, 166 cm magas lány vagyok, barna szemmel és hátközépig érő barna hajjal. :D Tök mindegy, hogy fiú, avagy lány-e az illető, akit javasoltok. :P (Igazából a legjobb az lenne, ha nem kéne paróka + kontaktlencse a jelmezhez, de ez most mindegy. Ha kell, akkor majd megoldom valahogy. :D)
Rin(A.N.E.), vagy Near(D.N.), vagy Maka (S.E.)
Maka: sima vörös alapon fekete kockás szoknya, fehér ing, zöld csíkos nyakkendő, meg egy fekete köpenyszerűség.
meg ha + kell akkor Soul xD
Szerintem Amane Misa, Death Note. Én minding be akartam neki öltözni, lehet, hogy a tavaszin ő leszek (vagy csak iskoláslány ruhát veszek fel :) )
Így nem kéne kontaktlencse, max. paróka. És vékony vagy, szóval még jól is állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!