Mászkáltatok már/mentetek valahova kényszerből cipő nélkül?
Nekem egyszer a Kossuth téri metrómegállóban adta fel az imádott, agyonhordott, nyári cipőm. Szerencsére épp a Bajcsy-n lévő postára igyekeztem (dolgoztam..) így odafele menet beugrottam a Váci utcára, és az első boltban vettem egy új cipőt. Egy sárga benetton balettcipőt. (azóta se hordom, mert nem tetszik igazán)
De a Kossuth tértől a Deákig mezítláb mentem... A Gödörben lemostam a lábamat. Röhögök magamon, na meg mások rajtam, és a munkahelyemen is néztek, amikor zöld cipőben mentem el, sárgában érkeztem meg, kezemben meg a Benettonos zacsi. :D
A sztorit fűszerezi, hogy épp akkor voltam összejövőfélben a barátommal, aki csak néha-néha ugrott be a munkahelyemre, ő volt a rendszergazda. Épp akkor jött meg, amikor engem elküldtek postára. Szóval rohantam ezerrel, hogy mire visszaérek, még ott legyen. :))
igen, mentem már mezítláb, nem is egyszer.
Egyszer buli után sietnünk kellett vonatra, és elég messze volt. Így lekaptam a cipőt, és egy elég forgalmas útszakasz mellett lévő járdán (sőt, egy picit az úton is) mezítláb mentem. Mondanom sem kell, koromfekete lett a talpam :D
Meg rendőrök is mentek az úton kocsival, de nem igazán zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!