Szerintetek gáz, ha egy lány nem szereti a magassarkút?
Az őszintét megmondva, utálom őket (:. Maximum csak akkor veszem fel ha muszáj... vagy tényleg egy olyan helyre megyek ahol szükséges -.-" .
1. Igaz, hogy nem tudok benne járni.
2. Kényelmetlen <3 [szerintem mindenki egyetért evvel (: ]
3. Nem az én stílusom.
4. Nem vagyok valami "szuper" magas. [155-156 cm].
(Csak azért írtam ki ezeket, hogy ne rágcsáljátok szét a témát ilyenekkel dx .)
Hát, nézd:
1. Ezen könnyen lehet változtatni, csak elhatározás kérdése. Ki se kell menned az utcára, ha az elején még bizonytalan vagy benne. Akár otthon is felveheted, és gyakorolhatsz azzal, hogy abban jársz-kelsz, főzöl, vasalsz a lakásban egész nap.
2. Ez szintén nem igaz ebben a formában. Részben a sarok mérete, részben pedig a cipő minősége, kialakítása határozza meg, mennyire kényelmes. Egy lapos sarkú cipő is lehet kényelmetlen, és egy magas sarkú is nagyon kényelmes.
3. Ezzel mondjuk nem tudok vitatkozni. :)
4. Ez viszont nem is értem, miért ellenérv. Ha ennyire alacsony vagy, akkor éppen hogy magas sarkúban kéne járnod mindennap! Ha én ekkora lennék, tuti beszereznék még több kényelmes magas sarkút, és hétköznap is legtöbbször azokból vennék fel. ;)
xD.
Nem olyat hordok d: .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!