Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz, ha egy lány...

Szerintetek gáz, ha egy lány nem szereti a magassarkút?

Figyelt kérdés

Az őszintét megmondva, utálom őket (:. Maximum csak akkor veszem fel ha muszáj... vagy tényleg egy olyan helyre megyek ahol szükséges -.-" .

1. Igaz, hogy nem tudok benne járni.

2. Kényelmetlen <3 [szerintem mindenki egyetért evvel (: ]

3. Nem az én stílusom.

4. Nem vagyok valami "szuper" magas. [155-156 cm].

(Csak azért írtam ki ezeket, hogy ne rágcsáljátok szét a témát ilyenekkel dx .)

2012. febr. 15. 16:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem
2012. febr. 15. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
10.-hez csatlakoznék. Én is utálom a magassarkúkat, magas is vagyok, meg nem is tudok menni bennük. Pláne normális tempóban.
2012. febr. 15. 22:31
 13/18 anonim válasza:
igen. szerintem gáz
2012. febr. 16. 07:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat (: .
2012. febr. 17. 18:49
 15/18 anonim válasza:
89%
nem baj d én most 13 vok és 173 cm d ha idősebb leszek ugyis fogok hordani
2012. febr. 19. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát, nézd:

1. Ezen könnyen lehet változtatni, csak elhatározás kérdése. Ki se kell menned az utcára, ha az elején még bizonytalan vagy benne. Akár otthon is felveheted, és gyakorolhatsz azzal, hogy abban jársz-kelsz, főzöl, vasalsz a lakásban egész nap.

2. Ez szintén nem igaz ebben a formában. Részben a sarok mérete, részben pedig a cipő minősége, kialakítása határozza meg, mennyire kényelmes. Egy lapos sarkú cipő is lehet kényelmetlen, és egy magas sarkú is nagyon kényelmes.

3. Ezzel mondjuk nem tudok vitatkozni. :)

4. Ez viszont nem is értem, miért ellenérv. Ha ennyire alacsony vagy, akkor éppen hogy magas sarkúban kéne járnod mindennap! Ha én ekkora lennék, tuti beszereznék még több kényelmes magas sarkút, és hétköznap is legtöbbször azokból vennék fel. ;)

2012. febr. 19. 20:20
 17/18 anonim válasza:
dehogy gáz, ha magassarkú helyett nem kitaposott, koszos sportcipőt hordasz, akkor nem gáz.
2012. febr. 27. 20:09
 18/18 A kérdező kommentje:

xD.

Nem olyat hordok d: .

2012. márc. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!