Menstruáció alatt milyen fehérneműt hordtok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 13:20
11/22 anonim válasza:
Alapból franciabugyit hordok, tehát akkor is.
12/22 anonim válasza:
Én a szokásos slippet vagy boxert. Attól függ milyen az időjárás, ill. milyen felsőruházatot veszek fel, de attól is függ, hogy esetleg megjelenést is kell e kölcsönöznie, azaz látják mások is. Ha randira megyek figyelembe veszem a nő ízlését, feltéve, ha már tudom, mit szeret rajtam látni.
:-))))
13/22 anonim válasza:
Minidg tanga + tisztasági betét olyankor...
14/22 anonim válasza:
Garuppit. Ez egy fajt tanga.Nálunk nem lehet kani.Bécsig kell utazni érte a Shopping Centerbe.Ár:75 euró.
15/22 anonim válasza:
mivel tampont használok én is,tangát hordok azokon a napokon is
másmilyen bugyim nincs is,jut eszembe.
16/22 anonim válasza:
Én csini nadrág fazonút hordok mindig (szülés óta, előtte mindig tangát hordtam-ilyenkor is, mivel én is tampont használok, és nincs is rosszabb érzés egy betétben csónakázni), ha érthető, hogy mire gondolok. Pamut francia-bugyi szerű. Ilyenkor feketét, vagy más sötét színűt hordok, így nem lesz gond az áztatással, ha baj van. A fehérrel már párszor pórul jártam. Azok a bugyik maradtak meg végül csak ilyenkorra mert egyébként már csúnyák voltak az átlagnapokhoz.
17/22 anonim válasza:
Én tangát hordok máskor is, akkor is, van a libressnek tangára való betétje, azt használom.
19/22 anonim válasza:
Míg betétet használtam, addig normál (nem tanga) bugyit hordtam olyankor a betét miatt, és a sötétet preferáltam. Aztán fokozatosan átszoktam a tamponra, ott viszont mindegy, tanga is lehet simán. Én sokkal jobban szeretem a tampont, sokszor olyan mintha meg sem lenne. Viszont amikor érzem hogy megtelt egyből rohannom kell a wc-re (vagy előre gondolkodni, ha tudom hogy mennyi időre kell elmennem olyan helyre ahol nem tudok egyből wc-re menni, akkor inkább előbb cserélek tampont. De míg kevésbé ismertem a testemet olyan is előfordult, hogy hosszabb utaknál a biztonság kedvéért betétet is hordtam, hogyha a tampon megtelik ne ázzak át.
20/22 anonim válasza:
Érdekes, én tampont használok, de sajnos muszáj mellé 5 csillagos betét, mert nem tudom percenként kicserélni és még így is átázok.:( Nagyon erős, mindig rendes bugyi van rajtam olyankor, plusz egy másik bugyi, ami stabillá teszi. Nem is tudnám elképzelni a betétet anélkül a bugyi nélkül, nagyon utálom. Még így is alig tudok mozogni, pedig azért gyakran cserélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!