Pénteken bulizunk, mit vegyek fel?
Jah,hogy úgy:)
Városi pasifelszedős estéhez,ha szép vékony vagy,akkor egy szűk farmernaci,csőszárú,sötét,olyan magassarkú nyitott orrú pipellővel amiben tudsz is járni lehetőleg.Mondjuk lehet türkiz(én a kínaiban olyat láttam,h a lélegzetem elállt,pedig nem szoktam ott venni cipőt),és hozzá türkiz felsőt,lehet selyem,szatén,amilyen anyagot elviselsz.Ez a felső lehet az a trikó fazon,hátul az a lapocka közé anyag fazon ott azt az anyagot mondjuk egy fakarikával összefogja.Nah ez most rthetetlen,én látom magam előtt:DKicsit legyen legébb a felső,ne feszüljön,hogy ha megizzadnál se látszódjon és ehhez egy kis ridikül táska
Vagy
Én vmelyik nap second handben láttam olyan piros rucit,denevérfazonú az ujja,v kivágás és A vonalú,nyitott hátú(kaszásdűlőn hév menti használtruha bolt),ehhez egy szintén ridikül táska és egy nyitott orrú cipő(lehet piros,krém) is lehet,esetleg kapalpal,amiben szalag van...Ez kicsit nagypolgári,de sikkes meg kell hagyni...
Vagy
csőszárú farmer,hozzá egy makkor cipő('20as évek férfi stílus deicmannban kapható) [link]
középen a fekete fehr,hozzá egy szűkített ujju fordros blúz várj mutizom
ilyen kalappal is irtó sikkes,a blúzt látod :)
ohh,de miben mész?ahhoz kell választani ismét:DEz nem csak így pikk-pakk megy:D
Ha farmer-topp-magassarkú(menj abban ha leszakad a lábad akkor is:D)
akkor sem kell túl erős,a lényeg a természetesn bőr,ha zsíros kifejezett jó az essence hab alapozó,nem kel rá púder sem,a szemed passzoljon a felsőhöz, a hajadat kivasalhatod,tehetsz bele virágot,begöndörítheted,feltűzheted,látni fogod nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!