Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pénteken bulizunk, mit vegyek...

Pénteken bulizunk, mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
16/L vagyok, normális ötleteket már lécci..
2009. jún. 2. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Nah akkor paramétereket,hol lesztek kik mennek aztán megmondom:)
2009. jún. 2. 17:45
 2/11 A kérdező kommentje:
semmi xtra csak városba mennénk a legjobb bnőmmel, bulizni...esetleg pasizni
2009. jún. 2. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Hát egy magassarkú egy farmer+kedvenc felső és valami felső mert este még egy kicsit hideg van. De ez függ attól is hogy milyn buli lesz ott milyen a színvonal a többiek hogy öltözködnek (pl. lesz egy lány aki szoknyában a másik meg rövid naciban te meg hosszú farmerben) Különben is azt se tudjuk milyen ruháid vannak. Vagy legalább azt elmondhatnád hogy mibe szeretnél menni. És akkor mondjuk hogy az úgy jó-e vagy változtass rajta.
2009. jún. 2. 17:48
 4/11 A kérdező kommentje:
pénteken ha jó idő lenne szoknyába is mehetnénk...am mondom semmi xtra nem lesz egy egyszerű buli a városba csak csini akarok lenni és most nincs semmi ötletem.. vannak ilyen direkt buliba való dekoltált felsőim....magas sarkút nem, mert fájni fog a lában meg úgy túl magas lennék (173cm vok)
2009. jún. 2. 17:51
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Jah,hogy úgy:)

Városi pasifelszedős estéhez,ha szép vékony vagy,akkor egy szűk farmernaci,csőszárú,sötét,olyan magassarkú nyitott orrú pipellővel amiben tudsz is járni lehetőleg.Mondjuk lehet türkiz(én a kínaiban olyat láttam,h a lélegzetem elállt,pedig nem szoktam ott venni cipőt),és hozzá türkiz felsőt,lehet selyem,szatén,amilyen anyagot elviselsz.Ez a felső lehet az a trikó fazon,hátul az a lapocka közé anyag fazon ott azt az anyagot mondjuk egy fakarikával összefogja.Nah ez most rthetetlen,én látom magam előtt:DKicsit legyen legébb a felső,ne feszüljön,hogy ha megizzadnál se látszódjon és ehhez egy kis ridikül táska

Vagy

Én vmelyik nap second handben láttam olyan piros rucit,denevérfazonú az ujja,v kivágás és A vonalú,nyitott hátú(kaszásdűlőn hév menti használtruha bolt),ehhez egy szintén ridikül táska és egy nyitott orrú cipő(lehet piros,krém) is lehet,esetleg kapalpal,amiben szalag van...Ez kicsit nagypolgári,de sikkes meg kell hagyni...

Vagy

csőszárú farmer,hozzá egy makkor cipő('20as évek férfi stílus deicmannban kapható) [link]

középen a fekete fehr,hozzá egy szűkített ujju fordros blúz várj mutizom

[link]

ilyen kalappal is irtó sikkes,a blúzt látod :)

2009. jún. 2. 18:02
 6/11 A kérdező kommentje:
és a hajam milyen legyen(félhosszú szőke melíros, aszimetrikus fazonú) nah meg a smink?? sos!!
2009. jún. 2. 18:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

ohh,de miben mész?ahhoz kell választani ismét:DEz nem csak így pikk-pakk megy:D

Ha farmer-topp-magassarkú(menj abban ha leszakad a lábad akkor is:D)

akkor sem kell túl erős,a lényeg a természetesn bőr,ha zsíros kifejezett jó az essence hab alapozó,nem kel rá púder sem,a szemed passzoljon a felsőhöz, a hajadat kivasalhatod,tehetsz bele virágot,begöndörítheted,feltűzheted,látni fogod nyugi

2009. jún. 2. 18:30
 8/11 A kérdező kommentje:
nyugodt vagyok, voltam már máskor is, az egyetlen újdonság,h most szingliként megyek...
2009. jún. 2. 19:02
 9/11 A kérdező kommentje:
am farmerbe, toppba meg topiba vagy magassarkúba megyek vmi jó kis fülcsi meg nyaklánc...
2009. jún. 2. 19:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menj mesztelenül, tuti, megfordul utánad minden pasi :D
2010. ápr. 12. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!