Ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy azok a ruhák, amik a stílusomhoz illenek, jellemeznék azt, vagy amik tetszenek, egyáltalán nem nekem valóak, nem állnak jól, csak elvétve egy-két darab van, ami viszonylag elviselhetően néz ki rajtam. Ugyebár a mai világban elég fontos, hogy az ember hogyan öltözködik, ráadásul végre valahára megtaláltam "magam", tudom milyen vagyok, mi tetszik, és rettenetes, hogy nem tudom az öltözködésemben is visszaadni ezt. Ezért a ruháimon egyáltalán nem látszik, hogy milyen vagyok. Teljesen átlagos, semmi különleges menő, divatos darab. Ti mit tennétek a helyemben?
17/L
2012. febr. 9. 18:42
1/8 anonim válasza:
2 dolgot kihagytál: milyen stílusú ruhák jönnek be és milyen alkatú vagy.
2/8 A kérdező kommentje:
úgy voltam vele, hogy ez elhanyagolható információ, mert a kérdés nem arra megy ki.
2012. febr. 9. 18:54
3/8 anonim válasza:
azért megkönnyítenéd a dolgot, ha valami támpontot adnál.
4/8 A kérdező kommentje:
hát, indie, de ezzel nem tudom, mennyire mondok sokat bárkinek is. az alkatom meg veszettül átlagos, semmilyen, 170 centi vagyok, ötvenvalahány kiló, gőzöm sincs, 85c-s mellekkel, meg olyan épp egy kicsi felesleggel a hasamon.
2012. febr. 9. 19:27
5/8 csokissüti002976 válasza:
MTV-n megy a My Life As Liz c. sorozat. Nézz bele, nézd meg Liz ruháit.
6/8 csokissüti002976 válasza:
Amúgy meg menj turkálóba. Olcsó, egyedi. csőő.
7/8 A kérdező kommentje:
na, hát ennyit erről. nem az a problémám, hogy nem tudom, hol vásároljak ilyen ruhákat, mert tudom! csak nem állnak jól.
2012. febr. 10. 09:38
8/8 anonim válasza:
én erről azt gondolom ,ha vkinek van egy stílusa az tudja meg rá is érez arra hogy mit vegyen fel és nem számít neki mások véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!