Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vegyes az arcbőröm és mindig...

Vegyes az arcbőröm és mindig pattanásos vagyok. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Azt hittem évekig ez ilyen kamaszkori dolog és egyszer elmúlik. -Hát azóta sem...

Konkrétan az a baj a bőrömmel arra már rájöttem ,hogy zsírosodik. De nem bír az apró bőr pólusaimon kijutni és begyullad amiből aztán csúnya pattanások keletkeznek ráadásul az arcomon. Mire elmúlik egy lesz helyette2. Általában ha száraz levegőn vagyok még jobban elkerülhetetlen ez a folyamat. Mit lehet ilyenkor csinálni?

2011. márc. 6. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress fel egy kozmetikust.Ő kitisztítja ami olyan és kérhetsz tőle otthoni ápolásra is termékeket.Összetett a probléma így én otthonit nem ajánlok.
2011. márc. 7. 07:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Miennyibe szokott általában egy ilyen kerülni?
2011. márc. 7. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Szalonfüggő.Nálam 3000 körül van.
2011. márc. 8. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!