Szerintetek ez öltözködési hiba vagy teljesen normális dolog? (lentebb leírom, hogy mire gondolok)
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor a magassarkú orránál látszik a lábujjak kezdete. például: [link]
Mert én ezt mindig olyan csúnyának találom. Nekem mindig az jut róla eszembe, mintha a segge lenne ki, persze tudom, hogy ez tök más... Meg amúgy is olyan érzést kelt, mintha kicsi lenne a cipő.
Én mindig úgy választok cipőt, hogy ne legyen ilyen a lábujjam, mert egészen egyszerűen szerintem ez csúnya.
Szerintetek ez teljesen normális és ez csak az én hülyeségem, hogy csúnyának találom? :)
2012. febr. 8. 15:06
11/11 anonim válasza:
Belinkelnéd újra? Nem jó a link..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!