Ez most hiba, vagy teljesen normális? GPS kérdés
WayteQ N400-as GPS-ünk a frissítés óta megőrült, túlterhelt a memóriája, aki frissítette beletette a teljes Európa térképet, így nekünk azt írja ki rendszeresen, hogy Out of memory, és ilyenkor természetesen már nem is navigál. Itthon szerettünk volna törölni a memóriájából, azonban a két számítógép egyike sem engedi ezt, kiírja hogy felismerte az új hardvert, viszont megnyitni sehol sem engedi, meg sem jeleníti nekünk sehol a cserélhető lemezek közt sem, a tálcán sem. Ez most hiba, vagy valóban nem tudunk otthon törölni belőle semmit?
Köszönöm előre is a segítséget
Ilyenkor az enyémen csak az segített, hogy:
Bekapcsolod és a menüben az összes tereptárgyat/domborzatot a minimálisra csökkented!!!Épületeket meg leveszed !!!Skinből meg az alap gyárit használod!!!
A memóriakártyán van egy pöcök azt meg átkapcsolod és turkálhatsz is a mappákban!
Na ez jó!
Ezen hirtelen agyalva nem tudok ötletet.Igazság szerint nekem a windows-al voltak ilyen jellegű gondjaim, ezért is tértem át a linuxra!Az mindent észlel magától!
Gondolom a win7-nek is kéne ezt kezelni!
Talán illesztőprogram gondja van!
Viszont a lebutítást így is meg tudod csinálni, ha bekapcsolod a navigációt és ott a beállításokban a tereptárgyak/domborzat minimálisra csökkented és az épületeket kikapcsolod, mert nem a térképek okozzák a " Out of memory" gondot.
Igazság szerint a kicsi belső memória (400MHz processzor 64MB RAM) okoz ilyenkor gondot!
Nekem pl kidobta ezt a hibát már, amikor nagyítottam a térképet, vagy egy 4sávos úthoz értem főleg a nem gyári skin-nél kb fél perc alatt bedöglött!!!!
Próbáld meg a frissítést végzőt megkérni garanciában, hogy vegye le a felesleges térképeket és mond el a hibát neki!Valószínűleg már tud segíteni!Addig is butítani kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!