Azok a lányok akik -10fokban is úgy öltöznek mint ha +20 lenne nem fáznak? Mert ma is lengeteg olyat láttam hogy a derekukon semmi, a fejükön szintén! Inkább megfagynak, csak "menők" legyenek?
Ez kérlek a természetes kiválasztódás!
Nekik ugyanis nem lesz majd gyerekük, így nem örökítik tovább a hibás génjeiket.
Hát viszonylag én is lengén öltözködöm, nekem mindig csak a kezem és az orrom fázik.
A csípőkabátban azért nem fáznak, mert van alatta egy pulcsi, az alatt pedig két réteg még, ami be van tűrve a nadrágba.
Hosszú hajam van, ha kiengedem és nem fúj a szél egyáltalán nem fázik a fülem/bár általában sapkában járok/
Én gyakran három- négy harisnyában járok ilyenkor, ha megyek valahova és kicsit csinosabbnak kell lenni, senkinek még csak fel sem tűnik, mert sötét színű. Bezzeg mikor három testszínű harisnyában voltam mindenki megszólt, pedig csak két villamosmegállót mentem és nekem tökéletesen megérte. Még ez is sokkal melegebb, mint egy farmer, amibe harisnya nélkül befúj/átfúj a szél.
Amúgy nem "menőség" kérdése, biztosan nem egész nap flangálnak így, és nincsenek végig az utcán. A legtöbb embernek pedig csak buszra futja.
Köszönöm a válaszokat.
Különösebben engem sem érdekel,csak elcsodálkozok rajta! Én a hosszú télikabátomban majd meg fagyok.
"A csípőkabátban azért nem fáznak, mert van alatta egy pulcsi, az alatt pedig két réteg még, ami be van tűrve a nadrágba."
Hát akit én láttam annak semmi nem volt betűrve a nadrágba! Egy jó 5cm-en teljesen csupasz volt a dereka,aztán így sétált a busztól hazáig. Nekem is hosszú hátközépig érő hajam van,de sapka nélkül ki sem megyek az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!