Miért nézik le a PÁWÁkat?
Figyelt kérdés
Nemértem hogy sokmindenki miért nézi le a PÁWÁkat...2012. febr. 3. 21:11
11/16 anonim válasza:
Magyarázza már el valaki, mi az a "páwa", honnan ered a szó és pontosan hogy néz ki? Le vagyok maradva, öreg huszonéves vagyok.
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
Mert egyszerűen gáz ahogy viselkednek és kinéznek... a gagyi műanyag óra, mindenféle rikító színben, a frizura, az öltözködés.. a lányoktól is egyszerűen kivagyok... halálszínűre festett egyenszáj (extravilágos rózsaszín), a szem alatti helytelen korrektorhasználat, amivel pandamaciszemeket "imitálnak", a csücsörítés, agyonszolizás és a kedvencem a Fb-os pózok--> oldalrafordított fejjel,hátradőlt derékbántalmakkal szenvedést imitálás...oldalra fésült egyen kiegyenesített hajjal... igazi klasszik s.hit :D
14/16 anonim válasza:
Páwa szerintem a nagyon csícsás emberkékre van ráaggatva, akkor helyes. Ha menő igényesen öltözködőre is ráaggatják, akkor csak a prolik szeretnék a maguk szintjére visszahúzni, visszabutítani a menőbbeket, hogy ezt szugerálják a közösségbe, hogy ciki ha jobb vagy, ciki ha menőbbnek szeretnél lenni mint a slepp, pedig ez nem így van. Mindennek megvan a rajongó meg az ellentábora, ezt el kell tudni fogadni. Manapság minden divat! és van akik szerint meg ciki is minden. Mindenről megmodták már valakik hogy állati király, meg azt is hogy egy halom szar az egész. Akkor mit akarsz? Válasz hogy hova akarsz tartozni! Az unalmasokhoz, vagy az kihívóakhoz.
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Nem, nem ez, bár a harmadikon az izomtriko ha egy kigyurt fickó volna akkor okés, de összességében mindhárom összképben ramaty kamaty!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!