Miért sznobok az emberek? Miért nézik le azt akinek nincsen márkás holmija?
Erre csak egy személyes példát hoznék fel.
Egy testvérpár mellett ültem a suliban a folyosón, mikor akarva, akaratlan meghallottam a beszélgetésüket.:
-Tök jó csaj lenne a Bianka, ha márkás cuccokba járna, nem?
-De, így tiszta szarul néz ki.
Mitől másabb egy márkás, mint egy nem márkás ruha?
A testvérpárt tömik pénzzel, azt hiszik ők a divatvilág közepei, pedig mindkettő egy emósra hajazó majom és csúnyácskák is. DE ők menők, mert márkás cuccban járnak. (:
Én elvből nem veszek fel olyan ruhát amin márkajelzés van, ,és soha nem nézem a márkáját sem, ha tetszik megveszem, ha nem akkor pedig nem. Nem baj az ha valaki szeret egy bizonyos márkát, de az már igen, hogy lenézi a másikat mert őt ez nem érdekli. Illetve amit végképp gyűlölök, azok a hamisítványok, és még büszkén is viselik, ha nincs pénzem az eredetire nem veszem meg a hamisat sem.
Egyébként az hiszik így valamiféle státuszhoz jutnak, tehát rangot ad nekik, és így magasabb rendűnek érzik magukat a többinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!