Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért sznobok az emberek?...

Nomy kérdése:

Miért sznobok az emberek? Miért nézik le azt akinek nincsen márkás holmija?

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert el vannak szállva maguktól, és azt hiszik hogy a ruha a minden. Nekem van egy ismerősöm, aki mindig márkás, nagyon szép ruhákat hord, mert nagyon gazdagok a szülei. Azt szokta nekem mondani, hogy úgy öltözködök, mint a takarító, és a hajam parasztasszonyos. Én jobb tanuló vagyok, és okosabb is, így nem zavar, ha lenéz, mert én jobban tanulok. Ne figyelj az ilyen emberekre, mert NEM A RUHA TESZI AZ EMBERT!
2011. dec. 12. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában nevelés kérdése. Akit úgy nevelnek a szülei, hogy fiam a lóvé a fontos semmi más, attól ne is várjunk más felfogást.
2011. dec. 12. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen a világ..Rólam sztem senki sem mondaná meg h a ruháim nagyrészét turkálóból szedtem össze.Manapság már nem nagy kihívás csinosnak lenni , csak jókor kell lenni jó helyen.
2011. dec. 12. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Erre csak egy személyes példát hoznék fel.

Egy testvérpár mellett ültem a suliban a folyosón, mikor akarva, akaratlan meghallottam a beszélgetésüket.:

-Tök jó csaj lenne a Bianka, ha márkás cuccokba járna, nem?

-De, így tiszta szarul néz ki.

Mitől másabb egy márkás, mint egy nem márkás ruha?

A testvérpárt tömik pénzzel, azt hiszik ők a divatvilág közepei, pedig mindkettő egy emósra hajazó majom és csúnyácskák is. DE ők menők, mert márkás cuccban járnak. (:

2011. dec. 12. 20:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sok ilyennel találkoztam, és szerintem az ilyen ember aki tudja , hogy fentebb van minta többi ember az meglátszik a jellemén a viselkedésén! És ez így eléggé kiábrándító! és ezt nem csak felnőtt emberek csinálják hanem gyerekek is, tinédzserek is.....Pl szórakozó helyeken is, ahogy beléptél megnéznek egyből,azaz lenéznek! Nem igazán izgat csak észre veszem és idegesít!
2011. dec. 12. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én elvből nem veszek fel olyan ruhát amin márkajelzés van, ,és soha nem nézem a márkáját sem, ha tetszik megveszem, ha nem akkor pedig nem. Nem baj az ha valaki szeret egy bizonyos márkát, de az már igen, hogy lenézi a másikat mert őt ez nem érdekli. Illetve amit végképp gyűlölök, azok a hamisítványok, és még büszkén is viselik, ha nincs pénzem az eredetire nem veszem meg a hamisat sem.

Egyébként az hiszik így valamiféle státuszhoz jutnak, tehát rangot ad nekik, és így magasabb rendűnek érzik magukat a többinél.

2011. dec. 12. 22:25
 7/8 anonim válasza:
Sokk ember feljebb akar látsszodní a modern válság helyzethez képest mert akkor azt hiszi hogy akkor mindenki tiszteli meg akor a különbözö nemmel könnyebb lesz akkor majd az életük ha ugy tünnik hogy gazdag és menő igy majd mindenkinek parancsolgathat azért mert sokk embertől azt látta hogy menőznek azon amilyük nincs sokk és ezért tisztelik öket pedig a hátuk mögöt mindendenki utája öket
2012. jan. 8. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen az emberi elme. Ez az evolució. Tudod : Survival of the fittest. Ez van átültetve a vagyoni szférára. Akinek több van, jobb van, az "erősebb" úgymond, akinek tetve nincs ,azok meg gyengébbeknek minősülnek az emberi elme szerint. És mindig az erősebb Kutya bas.ik. Farkastörvények és ilyesmi. Innettől már nem nehéz átlátni. Az emberi elme kategorizálási módszere ez!
2012. jún. 27. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!