Szalagavatóra nagyon gáz így öltözni? Szerintetek jó?
Figyelt kérdés
Nem lesz nagy durranás, nem egy jó iskoláé,hanem egy úgymond ' szegényebb ' szakmunkásképzőnek a szalagavatója lesz. Szerintetek jó ha így öltözök? Nem vagyok az a kiöltözős típus... Felveszek majd hozzá egy swarovski nyakéket, karkötőt, és fülbevalót (fekete ezüst nyakpánt,karkötő, bogyó füli) .
itt a ruha ( az arcomat kitakartam,mert beteg vagyok és elég viccesen néz ki :) ):
a felső közelebbről:
Köszönöm a segítséget !:)
2012. febr. 2. 16:57
21/27 anonim válasza:
jó lesz ez nyugi (:
te leszel legszebb ;) :D:D
22/27 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van :))))))))) Az öltözék is jó, csak egyszinú nagyon
23/27 anonim válasza:
szerintem jó. és szép a cipőd. :)
24/27 anonim válasza:
Olyan szoknya jól állna amelyik uniszex fazonú.
25/27 anonim válasza:
Iszonyatosan dögös az alakod, pedig lány vagyok, de ez valami gyönyörű.
26/27 anonim válasza:
Egy kicsit elegánsabban kellene, még akkor is hacsak vendég vagy. Dobd fel valami kiegészítővel még, vagy egy elegánsabb felsőt vegyél. Szerintem annyira nem áll csinosan ez a ruha, de még éppen elmegy.
27/27 anonim válasza:
Nem rossz, kicsit sokallom a feketét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!