A Rocker stílus sokaknak bejön?
"Kedves utolsó:
Örülök, hogy nem ismerlek."
Belőled is hülyét csinált a liberalizmus.
Őszinte leszek: a rocker stílus nem jön be sok mindenkinek, de épp az a lényeg, hogy ne akarj megfelelni! Én igyekszem úgy öltözni, kisebb-nagyobb sikerrel. De nem ez a lényeg. Ha arra gondolsz: mennyire leszel népszerű ezzel a stílussal, kijelentem: nem igazán, mivel manapság a "minden happy és neon és one direction és disney channel" stílus a menő, meg a convers, a "bakancs, szaggatott farmer, sötét gönc, rock, metál" nem igazán. Ha a pasikra gondolsz, róluk nem nagyon tudok nyilatkozni. Mikor szakítottunk a barátommal, azt mondta hogy az is közrejátszott, hogy nem hallgattunk egyforma zenét. Aha, mert ő dupstepet hallgatott... szóval szerintem ha tényleg ez volt a baja, akkor úgy pontosítanék: az volt a baj, hogy én ZENÉT hallgattam.
Összegezve: a rocker stílus nem menő, de ha igazi rocker vagy, ezzel nem foglalkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!