Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Rocker stílus sokaknak bejön?

Baby Firefly kérdése:

A Rocker stílus sokaknak bejön?

Figyelt kérdés
a csajrocker jo :) ?

2012. jan. 29. 21:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

"Kedves utolsó:

Örülök, hogy nem ismerlek."

Belőled is hülyét csinált a liberalizmus.

2012. febr. 22. 21:48
 22/26 anonim ***** válasza:
akit linkeltél az egy modell aki be van öltöztetve, az, hogy feketében van és van rajta pár lánc az csak egy dolog. Amúgy az a fontos hogy előbb legyél lélekben rocker és hallgass rock zenét mint hogy úgy öltözködj, mert ha úgy kezdesz el öltözködni de nem hallgatok a zenét nem éled át ezt az egészet akkor csak divatrocker, "pózer" vagy. Ez az én véleményem, de másét is tiszteletben tartom. Ha valaki nőiesebb hát legyen :)
2012. júl. 18. 22:24
 23/26 anonim válasza:

Őszinte leszek: a rocker stílus nem jön be sok mindenkinek, de épp az a lényeg, hogy ne akarj megfelelni! Én igyekszem úgy öltözni, kisebb-nagyobb sikerrel. De nem ez a lényeg. Ha arra gondolsz: mennyire leszel népszerű ezzel a stílussal, kijelentem: nem igazán, mivel manapság a "minden happy és neon és one direction és disney channel" stílus a menő, meg a convers, a "bakancs, szaggatott farmer, sötét gönc, rock, metál" nem igazán. Ha a pasikra gondolsz, róluk nem nagyon tudok nyilatkozni. Mikor szakítottunk a barátommal, azt mondta hogy az is közrejátszott, hogy nem hallgattunk egyforma zenét. Aha, mert ő dupstepet hallgatott... szóval szerintem ha tényleg ez volt a baja, akkor úgy pontosítanék: az volt a baj, hogy én ZENÉT hallgattam.

Összegezve: a rocker stílus nem menő, de ha igazi rocker vagy, ezzel nem foglalkozol.

2012. okt. 11. 21:13
 24/26 anonim válasza:
A rockerség olyan, mint egy vallás. Annak vallod magad, eszerint élsz. ha rocker vagy, nem érdekelnek a többiek,
2012. okt. 11. 21:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát, nekem nemnagyon, de ha tetszik a stílus, nehogy megváltozz! :)
2014. júl. 3. 11:46
 26/26 aby2002 válasza:
Én is rocker vagyok . Szerintem nincs vele semmi baj ha az vagy . Bár néha én is úgy örülök ha találkozom valakivel aki rocker. Mivel az én baráti körömben egy sincs . Jó látni hogy ennyire sokan vagyunk . :)
2014. okt. 13. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!