Milyen stílus ez? Tarajos haj, fültágító.
Figyelt kérdés
Tarajos haj, vagy kopasz fej, fültágító, piercing és tetoválás (de nem túlzásba vitt!), és Vans cipő (ez utóbbi nem tudom mennyire jellemző, de ilyen srácok közül mindnek az volt) és esetleg még baseball sapka. Mostanában egyre több ilyen srácot látok, én először punknak mondtam volna őket, de a punkról nekem mindig az acélbetétes bakancs, a szakadt nadrág, a rengeteg piercing jut eszembe. Vagy mégis punkok, csak igényesebbek, és ezért nem olyan szakadtak? :D2012. jan. 21. 20:32
2/16 A kérdező kommentje:
Tudnál linkelni egy képet egy "páva stílusú"-ról, hogy biztosan egyre gondolunk-e :D
2012. jan. 21. 20:49
3/16 A kérdező kommentje:
Jah sztem akkor ez nem az amire én gondolok, már megnéztem google-n :D
2012. jan. 21. 20:52
5/16 A kérdező kommentje:
De nem!!! Én nem ezekre a rajoskodó, szolizott meg idétlen napszemüveget hordó srácokra gondolok... :D
2012. jan. 21. 21:14
6/16 A kérdező kommentje:
Na kb. ilyenre gondolok:
2012. jan. 21. 21:22
8/16 anonim válasza:
Szerintem ők vagy hardcore-osok vagy skate punk-ok:D
9/16 anonim válasza:
Hardcore punk avagy HC-s.
Punkból sokféle van, többek közt ilyen is.
Az igénytelenség és a szakadtság nem feltétlenül jár együtt.Az igénytelenség forrása, hogy az illetőt nem érdekli, hogy mi történik vele. A szakadtság viszont fakadthat szándékos döntésből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!