Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen ingeket...

Szerintetek milyen ingeket vegyek? Márka és stílus?

Figyelt kérdés
Hosszú vagy rövid ujjú a divat? Egy ing ára maximum 6-7k Ft legyen, várom a tippeket :)
2012. jan. 13. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány?
2012. jan. 13. 19:28
 2/8 A kérdező kommentje:
ohh elfelejtettem bocs, 21/F
2012. jan. 13. 19:29
 3/8 anonim válasza:
Igazából mind1 az ujj hossza. A lényeg h jól érezd benne magadat. Fél éve kb divat volt a nagy színes kockás, de ez most kezd eltűnni. Szerintem most ami megy azok az egyszínű, kisebb mintájú fazonok.Mivel a stílusodat nem ismerem,nem mondhatom meg h inkább lazábbat vagy inkább feszülősebbet hordj, de saját véleményem, a lazább jobb :P Márka meg hát....bemész egy plázába, és amelyik boltban találsz neked megfelelőt nyilván ott fogsz vásárolni. Remélem segítettem
2012. jan. 13. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, az egyszínűekre gondoltam én is, azok bejönnek
2012. jan. 13. 19:35
 5/8 anonim válasza:

Ha elegáns szeretnél lenni, akkor mindenképpen hosszú ujjút vegyél. Protokolláris eseményeken nem ismerik a rövid ujjú inget.

Szerintem a rövid ujjú egyébként is olyan nagypapás:) De vannak olyan ingek is, amik nagyon csinosak, mindennapokra is fel lehet venni... és egy ápolt pasi ingben, nagy hatással tud lenni a hölgyekre! Csak vigyázz, hogy inghez nem való sportcipő!

Szerintem ne a divatot kövesd, olyat vegyél fel, ami jól áll és kényelmes!:P

21L

2012. jan. 13. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalatom szerint, az ilyen slim-fit ingek elég elegánsak, kényelmesek és nem utolsó sorban tetszik a Nöknek!

[link]

Ügyelj a nadrág, cipö és az öv választásra!

22/F

2012. jan. 13. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Rövid ujjú inget ne vegyél, az olyan gyorséttermi szendvicskészítős...

Hosszút, slim fit szabásút, inkább egyszínűeket, de lehet köztük pár mintás is. Az ing minden fiúnak jól áll!

2012. jan. 14. 11:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mit gondoltok, ilyen cipő mehet ing mellé? Vagy más fajta kéne? [link]
2012. jan. 14. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!